Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Σκίμπε: «Καλύτερη η Αυστραλία, κοιτάζουμε το ματς της Μελβούρνυης»

Σκίμπε: «Καλύτερη η Αυστραλία, κοιτάζουμε το ματς της Μελβούρνυης»

Ο τρόπος της ήττας από την Αυστραλία στο φιλικό του Σίδνεϊ, δηλαδή με γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, δεν άρεσε καθόλου στον προπονητή της Εθνικής ομάδας, Μίχαελ Σκίμπε. Ο Γερμανός εκλέκτορας παρατήρησε πως οι διεθνείς ήταν φανερά πιο κουρασμένοι από τους αντιπάλους τους, παραδέχθηκε ότι οι socceroos είχαν περισσότερες ευκαιρίες, αλλά έδωσε και σύνθημα ανασύνταξης για τον αγώνα που έπεται, στη Μελβούρνη.

Ο τρόπος της ήττας από την Αυστραλία στο φιλικό του Σίδνεϊ, δηλαδή με γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, δεν άρεσε καθόλου στον προπονητή της Εθνικής ομάδας, Μίχαελ Σκίμπε.

Ο Γερμανός εκλέκτορας παρατήρησε πως οι διεθνείς ήταν φανερά πιο κουρασμένοι από τους αντιπάλους τους, παραδέχθηκε ότι οι socceroos είχαν περισσότερες ευκαιρίες, αλλά έδωσε και σύνθημα ανασύνταξης για τον αγώνα που έπεται, στη Μελβούρνη.

«Θέλω να συγχαρώ την Αυστραλία για τη νίκη στο τελευταίο λεπτό. Δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και μερικές φορές ήμασταν τυχεροί που δεν δεχθήκαμε γκολ νωρίτερα. Από την άλλη, είμαστε στεναχωρημένοι για το γκολ στο τελευταίο λεπτό» δήλωσε ο Σκίμπε.

«Η Αυστραλία πίεσε πολύ με το παιχνίδι της, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που η ομάδα μου φάνηκε κουρασμένη. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και μέχρι το 80΄ ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Στα τελευταία 10 λεπτά υπήρχε αρκετή πίεση και τελικά δεχθήκαμε το γκολ» πρόσθεσε.

«Ο αγωνιστικός χώρος και ο καιρός δεν μας βοήθησαν, αλλά από την άλλη γνωρίζαμε ότι θα υπήρχαν πολλές μάχες. Τώρα συγκεντρωνόμαστε στο ματς που θα γίνει στη Μελβούρνη» κατέληξε ο Σκίμπε.

Μπάρκας αντί του Καρνέζη…

Χωρίς τον Ορέστη Καρνέζη θα παραταχθεί στον δεύτερο φιλικό αγώνα με την Αυστραλία η Εθνική ομάδα, στις 7 Ιουνίου στη Μελβούρνη. Ο τερματοφύλακας της Ουντινέζε, ο οποίος τραυματίστηκε στη διάρκεια του σημερινού παιχνιδιού στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και αντικαταστάθηκε από τον Στέφανο Καπίνο, μετέβη σε νοσοκομείο του Σίδνεϊ συνοδευόμενος από τον γιατρό της ομάδας, Οδυσσέα Παξινό, όπου και υποβλήθηκε σε εξετάσεις.

Τα αποτελέσματά τους έδειξαν ότι έχει υποστεί κάκωση των αριστερών πλάγιων κοιλιακών από χτύπημα που δέχθηκε, κι ως εκ τούτου δεν μπορεί να συμμετάσχει στις προσεχείς υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Μίχαελ Σκίμπε, απηύθυνε πρόσκληση στον τερματοφύλακα του Ατρόμητου, Βασίλη Μπάρκα, ο οποίος θα ταξιδέψει από την Αθήνα για την Αυστραλία αύριο και θα ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής το απόγευμα της Δευτέρας 6 Ιουνίου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024