Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επιτροπή Δεοντολογίας ΕΠΟ: Κίνδυνος υποβιβασμού για την Ξάνθη (;)

Επιτροπή Δεοντολογίας ΕΠΟ: Κίνδυνος υποβιβασμού για την Ξάνθη (;)

Ποινή υποβιβασμού για την Ξάνθη φέρεται να εισηγήθηκε το ανακριτικό-ερευνητικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ. Αυτή βασίστηκε σε έκθεση της «Sports Radar» και τα στοιχεία από τους φακέλους της UEFA για ύποπτους ποδοσφαιρικούς αγώνες. Μάλιστα, εκτός από τον υποβιβασμό το ανακριτικό και ερευνητικό τμήμα της ΕΠΟ, προτείνει και χρηματικό πρόστιμο ύψους 2,5 εκάτ. ευρώ στην ομάδα της Θράκης!

Ποινή υποβιβασμού για την Ξάνθη φέρεται να εισηγήθηκε το ανακριτικό-ερευνητικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ. Αυτή βασίστηκε σε έκθεση της «Sports Radar» και τα στοιχεία από τους φακέλους της UEFA για ύποπτους ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Μάλιστα, εκτός από τον υποβιβασμό το ανακριτικό και ερευνητικό τμήμα της ΕΠΟ, προτείνει και χρηματικό πρόστιμο ύψους 2,5 εκάτ. ευρώ στην ομάδα της Θράκης, η οποία από την πλευρά της αφού εκδοθεί η οποιαδήποτε απόφαση, θα έχει τη δυνατότητα να προσφύγει στην Επιτροπή Εφέσεων και στη συνέχεια στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Εκτός της Ξάνθης, στο επίκεντρο βρίσκονται και οι ομάδες Πανελευσινιακός, Χανιά και Παναχαϊκή, για τις οποίες επίσης έχει προταθεί ο υποβιβασμός τους.

Την ίδια ώρα στην ακριτική ΠΑΕ υποστηρίζουν ότι δεν έχουν καμία ενημέρωση και πως θα πρέπει πρώτα να λάβουν γνώση για τις κατηγορίες που τους προσάπτουν, προτού προβούν σε απάντηση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024