Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γυμνή ποδηλατοδρομία στη Θεσσαλονίκη για ανθρώπινες πόλεις

Γυμνή ποδηλατοδρομία στη Θεσσαλονίκη για ανθρώπινες πόλεις

Με... πανό τα πολύχρωμα σώματα τους, οι ποδηλάτες της 9ης Διεθνούς Γυμνής Ποδηλατοδρομίας διαδηλώνουν για ανθρώπινες πόλεις και βιώσιμη κινητικότητα. Με bodypainting που μεταφέρουν πολιτικά, οικολογικά, αλλά και χιουμοριστικά μηνύματα, λιγότερα ή καθόλου ρούχα, αλλά και αρκετοί ντυμένοι κανονικά, οι ποδηλάτες κάθε ηλικίας ξεκίνησαν από το πάρκο Νέας Ελβετίας και ποδηλάτησαν σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Με… πανό τα πολύχρωμα σώματα τους, οι ποδηλάτες της 9ης Διεθνούς Γυμνής Ποδηλατοδρομίας διαδηλώνουν για ανθρώπινες πόλεις και βιώσιμη κινητικότητα.

Με bodypainting που μεταφέρουν πολιτικά, οικολογικά, αλλά και χιουμοριστικά μηνύματα, λιγότερα ή καθόλου ρούχα, αλλά και αρκετοί ντυμένοι κανονικά, οι ποδηλάτες κάθε ηλικίας ξεκίνησαν από το πάρκο Νέας Ελβετίας και ποδηλάτησαν σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης.

«Σκοπός μας είναι να δείξουμε ότι άσεμνο δεν είναι το γυμνό μας σώμα, αλλά η έκθεση του στη βία και στη ρύπανση», δήλωσε ο διοργανωτής της Ποδηλατοδρομίας Κώστας Τερζόπουλος.

Κύριο αίτημα της Γυμνής Ποδηλατοδρομίας είναι η προώθηση της χρήσης του ποδηλάτου ως μέσου μετακίνησης.

Η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία είναι αυτooργανωμένη δράση, από ενεργούς πολίτες και υποστηρίζεται από διάφορες συλλογικότητες, μεταξύ των οποίων τα «Παιδιά εν Δράσει» και το «Ποδηλατικό Καρναβάλι».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024