Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γεωργιάδης: Ίσως να μην ήταν σωστή η αποχώρηση στη συζήτηση για τις offshore

Γεωργιάδης: Ίσως να μην ήταν σωστή η αποχώρηση στη συζήτηση για τις offshore

«Ενδεχομένως να μην ήταν σωστή η απόφαση, να αποχωρήσει, από τη Βουλή η ΝΔ» είπε ο αντιπρόεδρος του κόμματος, Άδωνις Γεωργιάδης, σχετικά με την αποχώρηση της κοινοβουλευτικής ομάδας από τη συζήτηση της τροπολογίας για τις offshore.

«Ενδεχομένως να μην ήταν σωστή η απόφαση, να αποχωρήσει, από τη Βουλή η ΝΔ» είπε ο αντιπρόεδρος του κόμματος, Άδωνις Γεωργιάδης, σχετικά με την αποχώρηση της κοινοβουλευτικής ομάδας από τη συζήτηση της τροπολογίας για τις offshore:

«Εκ του αποτελέσματος κρίνονται όλες οι αποφάσεις. Εκείνη τη στιγμή η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ έκρινε ότι πρέπει να αποχωρήσει, κυρίως γιατί υπήρχε μία διακωμώδηση όλης της διαδικασίας από τον τρόπο που το χειριζόταν ο ΣΥΡΙΖΑ, που είναι πραγματική.

» Από τη φασαρία που έγινε εκ των υστέρων, φαίνεται ότι ενδεχομένως να μην ήταν σωστή αυτή η απόφαση. Αυτό όμως, είναι μετά Χριστόν, προφήτες, μπορεί να γίνονται όλοι.»

Μιλώντας στο ΒΗΜΑ 99,5 ο κ. Γεωργιάδης είπε πάντως ότι η διάταξη «έγινε κρυφά, για να ξεπλύνει κάποιους. Όταν σε παίρνουν είδηση, με τη γίδα στην πλάτη, πας στο άλλο άκρο».

Κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι ότι παρασύρθηκαν από το λαϊκισμό και ψήφισαν την τροπολογία.

Είπε ακόμη ότι η ΝΔ θα συνεχίζει να ζητεί εκλογές, γιατί η κυβέρνηση βάζει μόνο φόρους και δεν μπορεί να βγάλει τη χώρα από τη μιζέρια.

Για τη στάση της ΝΔ στη συζήτηση για τις offshore ρωτήθηκε και ο βουλευτής Μάκης Βορίδης.

«Αυτό κρίνεται. Εγώ νομίζω ότι ήταν σωστό, αλλά επιτρέψτε μου να σας πω, τι ήταν εκείνο που υπαγόρευσε αυτήν τη στάση.

» Διότι εγώ σε αυτή τη συζήτηση δεν μένω. Διότι τα καραγκιοζιλίκια του κ. Τσίπρα, δεν μπορούμε να τα νομιμοποιούμε συνεχώς. Και ο κ. Τσίπρας, οφείλει κάποια στιγμή να αντιληφθεί, ότι το Κοινοβούλιο, δεν είναι χώρος για να τον εξευτελίζει. Γιατί αυτά είναι ξευτίλες, όταν έρχεσαι δέκα μέρες μετά και ψηφίζεις το ακριβώς αντίθετο, εσείς μου λέτε, ‘μείνε μέσα να του το πεις’.

» Και εγώ σας λεω, έχει κανένα νόημα; Γιατί δεν ξέρει τι κάνει; Προφανώς, ξέρει τι κάνει. Και θα σας πω και κάτι ακόμη χειρότερο, για να καταλάβετε το μέγεθος τώρα, γιατί προσέξτε. Αφού το κάνει αυτό, έχει μεσολαβήσει προφανώς η επιεικής ρύθμιση, όποιοι ήταν να ‘ξεπλυθούν’, ‘ξεπλύθηκαν’ και έρχεται τώρα, προφανώς, σε εντελώς μη νοήμονες πια, απευθυνόμενος και κάνει τον ‘καμπόσο’, φέρνοντας την εξαιρετικά δήθεν, υπερβολική ρύθμιση.»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024