Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έγινε αυτό που ονειρευόμασταν είπαν οι Αγγελόπουλοι

Έγινε αυτό που ονειρευόμασταν είπαν οι Αγγελόπουλοι

Δηλώσεις των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου φιλοξενεί η επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Οι «ισχυροί άνδρες» της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ μίλησαν στην κάμερα του συλλόγου λίγο μετά την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, περιγράφοντας το συναρπαστικό τρόπο με τον οποίο οι Πειραιώτες στέφθηκαν πρωταθλητές Ελλάδας στο ΟΑΚΑ, για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Δηλώσεις των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου φιλοξενεί η επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Οι «ισχυροί άνδρες» της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ μίλησαν στην κάμερα του συλλόγου λίγο μετά την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, περιγράφοντας το συναρπαστικό τρόπο με τον οποίο οι Πειραιώτες στέφθηκαν πρωταθλητές Ελλάδας στο ΟΑΚΑ, για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν:

– Το πρώτο τους σχόλιο:

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Η στιγμή που έγινε είναι παραπάνω από αυτά που ονειρευόμασταν, αλλά αξίζαμε παραπάνω πράγματα και στο παρελθόν. Νομίζω πως αυτό που έγινε τώρα τα συμπεριλαμβάνει όλα. Έγινε αυτό που θέλαμε, που ονειρευόμασταν και αξίζαμε. Δεν είναι λύτρωση, είναι μία δικαίωση μιας μεγάλης πορείας. Μιας στάσης ζωής. Είναι μία δικαίωση, όχι λύτρωση».

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Δεν μπορούσα να ονειρευτώ τον τρόπο που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα μέσα στο ΟΑΚΑ, με δύο παρατάσεις, με σουτ στο τέλος. Αυτό το σενάριο ήταν απίστευτο, δεν συμβαίνει. Να χάνει στην πρώτη παράταση δύο βολές ο Χάκετ, να κάνει tip έξω στον Μάντζαρη και από την πρώτη παράταση που θα χάναμε, πηγαίνοντας για πέμπτο ματς στο ΣΕΦ την Πέμπτη, να πηγαίνουμε σε δεύτερη παράταση και να κερδίζουμε ήταν κάτι εκπληκτικό. Χωρίς τον Πρίντεζη που καθόταν παρέα μας στον πάγκο και με τον Λοτζέσκι χτυπημένο. Έτσι όπως έγιναν όλα αυτά, είναι μία ιστορία που θα την θυμόμαστε για χρόνια, για πάντα».

– Για το πως βίωσαν οι πρόεδροι την εξέλιξη του παιχνιδιού:

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Υπήρχε αγωνία από όλο τον πάγκο. Το ζούσαμε μαζί με όλο τον πάγκο. Μας κερνούσαν και λίγη μαλαματίνα που έπεφτε. Κρατούσαμε την ψυχραιμία μας και ελπίζαμε να μην έρθουμε εδώ για πέμπτο ματς. Δεν τον κρύβω πως και αυτό το σενάριο πέρασε από το μυαλό μας. Η ομάδα όμως έδειχνε έτοιμη σε κάθε φάση. Ο Σπανούλης, ο Μάντζαρης, ο Αγραβάνης, έβαλαν μεγάλα σουτ και παίρναμε το προβάδισμα στο σκορ κάθε φορά που ήμασταν πίσω. Ήταν μία επική μονομαχία μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού».

– Για το καθοριστικό σουτ που ξεχωρίζει όλα αυτά τα χρόνια:

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Όλες τις στιγμές θα τις θυμόμαστε. Όλες οι στιγμές ήταν μαγικές. Δεν μπορούμε να τις πούμε ανεπανάληπτες, γιατί πάντα έρχονται και καλύτερες. Νομίζω πως στην Κωνσταντινούπολη ξεκίνησαν όλα. Εκεί άλλαξε η ιστορία του Ολυμπιακού, αλλά και του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Εκεί ξεκίνησαν όλα, αλλά αυτά που έρχονται είναι τα καλύτερα».

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Είναι πολλά. Το τρίποντο του Πρίντεζη που μας έδωσε την πρόκριση στο Final Four, τα μεγάλα σουτ του Σπανούλη στον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ στην Μαδρίτη. Είναι πολλά, ελπίζουμε να ζήσουμε νέα μεγάλα σουτ στην ερχόμενη σεζόν στην Ευρώπη. Να πάμε πιο ψηλά στην Ευρώπη σε σχέση με φέτος».

Για το μήνυμα που θέλουν να στείλουν:

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Αυτή την στιγμή δεν έχουμε να στείλουμε κανένα μήνυμα, αυτή την στιγμή πανηγυρίζουμε. Ζούμε τις στιγμές, υπάρχει φιέστα, απονομή τροπαίου, ας απολαύσουμε τις στιγμές, κανένα μήνυμα. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του Ολυμπιακού που πήρε πρωτάθλημα μέσα στην έδρα του Παναθηναϊκού. Υπάρχει back-to-back μετά από σχεδόν 20 χρόνια. Πέρσι ήταν με 3-0. Νομίζω πως έχουν αλλάξει τα πράγματα και ο Ολυμπιακός παίρνει αυτά που του αξίζουν».

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Όταν γυρίζουμε back-to-back Πρωταθλητές Ευρώπης το 2013 ήταν περίπου 7.000 φίλαθλοι εδώ. Τώρα που κάναμε το back-to-back στην Ελλάδα ήταν 15.000. Το αφήνω σαν τίτλο και τα σχόλια ας τα βάλουν όλοι οι δημοσιογράφοι που τους αρέσουν». Όταν παίρνεις το πρωτάθλημα με 3 νίκες και τις 2 τις έχεις κάνει στην έδρα του αντιπάλου σου, με αυτά τα φινάλε, είναι κάτι το συγκλονιστικό. Αυτές οι νίκες χτίζουν αυτοπεποίθηση και για τους δικούς μας παίκτες για τα επόμενα χρόνια. Χτίζουν χαρακτήρα. Ο Ολυμπιακός τόσα χρόνια είχε χτίσει χαρακτήρα στην Ευρώπη. Είναι μία ομάδα που δεν τα παρατάει ποτέ. Πλέον, πιστεύω το έχτισε και στην Ελλάδα».

– Για την υποδοχή στο ΣΕΦ:

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Οι στιγμές της υποδοχής είναι κάτι που δεν μπορούσε να φανταστεί κανείς. Ήταν απίστευτο και ευχαριστούμε όλο τον κόσμο. Απίστευτη κατάσταση… Ήταν η καλύτερη σειρά όλων των εποχών νομίζω».

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Δεν το περιμέναμε αυτό που έγινε, δεν περιμέναμε αυτή την υποδοχή. Ίσως ήταν και ο τρόπος που επετεύχθη. Ακόμη όμως και αν ήμασταν στο +10 στο 40′, πάλι θα είχαμε υποδοχή, αλλά αυτό που έγινε, με τον τρόπο που έγινε, και τις δύο νίκες πως έγιναν στο ΟΑΚΑ, με 50 λεπτά αγώνα, με μία τιτανομαχία, είναι πράγματα τα οποία είμαστε τυχεροί που τα ζούμε. Είμαστε τυχεροί που τα ζούμε, που έχουμε τα νιάτα μας και την υγεία μας και τα χαιρόμαστε, μαζί με τον κόσμο και τους παίκτες».

– Για το αν ο Βασίλης σουτάρει καλύτερα τρίποντα από τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο:

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Ναι, ο Βασίλης σουτάρει καλύτερα από εμένα. Αυτό το step back και το step side, εγώ δεν το έχω…»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024