Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων του Ερυθρού Σταυρού
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη λεωφόρο Κηφισίας πραγματοποίησαν το πρωί της Τρίτης οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη λεωφόρο Κηφισίας πραγματοποίησαν το πρωί της Τρίτης οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.
Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για ελλείψεις προσωπικού και διεκδικούν επαρκή στελέχωση και χρηματοδότηση, ένταξη στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα (ΒΑΕ), κατάργηση του νέου νόμου για το ασφαλιστικό και ανάκτηση των μνημονιακών απωλειών.
Η κυκλοφορία των οχημάτων διακόπηκε για λίγη ώρα, ενώ τώρα διεξάγεται κανονικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άννα Φόνσου: Στο νοσοκομείο μετά από κρυολόγημα – Η ανακοίνωση από το Σπίτι του Ηθοποιού
- «Μας κάνατε υπερήφανους»: Συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου για τη μεγάλη επιτυχία της Εθνικής Πόλο
- Φθιώτιδα: Φωτιά στα Βασιλικά – Σηκώθηκαν τέσσερα εναέρια μέσα
- Τζωρτζάτος και Αργυρόπουλος βραβεύτηκαν ως καλύτεροι στο World Cup (vid)
- Γαλλία: Συναγερμός στο Μπορντό – Οι πύρινες φλόγες απειλούν ολόκληρη την πόλη – Σκέψεις για εκκένωσή της
- Σκουμπάκης: «’Ηταν ένας τρελός τελικός και λατρεύω την ομάδα μας» (vid)
- Ρίγη συγκίνησης στην απονομή του χρυσού μεταλλίου στην Εθνική Πόλο (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [26.07 – 01.08.2026]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)















![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [26.07 – 01.08.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/4257ae45-2cab-437a-995f-0bca4858a655-315x220.jpeg)





































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442