Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιαπωνία: Αγωνιώδεις έρευνες για το αγόρι που άφησαν οι γονείς του στο δάσος

Ιαπωνία: Αγωνιώδεις έρευνες για το αγόρι που άφησαν οι γονείς του στο δάσος

Για τρίτη συνεχή ημέρα αναζητούν οι διασώστες στο νησί Χοκάιντο της βόρειας Ιαπωνίας επτάχρονο αγόρι το οποίο άφησαν οι γονείς του στο δάσος για να το τιμωρήσουν.

Για τρίτη συνεχή ημέρα αναζητούν οι διασώστες στο νησί Χοκάιντο της βόρειας Ιαπωνίας επτάχρονο αγόρι το οποίο άφησαν οι γονείς του στο δάσος για να το τιμωρήσουν.

Οι γονείς δήλωσαν οι ίδιοι την εξαφάνισή του το Σάββατο στην αστυνομία. Αρχικά υποστήριξαν ότι το παιδί χάθηκε στη διάρκεια εκδρομής στο βουνό, ενώ εκείνοι μάζευαν άγρια φυτά, πριν ομολογήσουν ότι θέλησαν να το τιμωρήσουν εγκαταλείποντάς το.

Το Σάββατο, το παιδί, το όνομα του οποίου είναι Γιαμάτο Τακούκα, η μεγαλύτερη αδελφή του και οι γονείς τους έκαναν πεζοπορία όταν το ζευγάρι έχασε την υπομονή του με τη συμπεριφορά του αγοριού, το οποίο πετούσε πέτρες σε αυτοκίνητα και περαστικούς, ανέφεραν η ιαπωνική αστυνομία και τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Στον δρόμο της επιστροφής, οι γονείς υποχρέωσαν τον Γιαμάτο να βγει από το αυτοκίνητό τους και τον άφησαν στην άκρη του δρόμου μέσα στο δάσος, ενώ συνέχισαν τον δρόμο τους για απόσταση περίπου 500 μέτρων.

«Είπαν πως επέστρεψαν αμέσως στο σημείο, όμως το αγόρι δεν ήταν πια εκεί όπου το είχαν αφήσει» ανέφερε εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας.

Ο Μιτσούρου Ουακαγιάμα, εκπρόσωπος του χωριού Ναναέ, εξέφρασε την ανησυχία του για την τύχη του αγοριού σε ορεινή περιοχή «όπου περνούν λίγοι άνθρωποι και αυτοκίνητα». Και προσέθεσε πως δεν είναι σπάνιες εκεί οι συναντήσεις με αρκούδες.

Τα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν πως στη διάρκεια της νύχτας η θερμοκρασία στο δάσος πέφτει στους 7 βαθμούς Κελσίου.

Η περιοχή των ερευνών διευρύνθηκε σήμερα με την κινητοποίηση 180 διασωστών και αστυνομικών, με τη συνοδεία σκύλων και έφιππων αποσπασμάτων.

Ο πατέρας του Γιαμάτο είπε στην τηλεόραση πως βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση και ζήτησε ταυτόχρονα συγγνώμη για τα προβλήματα που προκάλεσε προβλήματα σε τόσους ανθρώπους.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024