Με απουσίες ο ΠΑΟΚ λόγω… Euro, εν όψει Παναθηναϊκού
Με ένα χαλάρωμα, ουσιαστικά ξεμούδιασμα και αποθεραπεία άρχισε και τέλειωσε την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ για τον τελευταίο αγώνα των πλέϊ-οφ με αντίπαλο τον ΠΑΟ στην γεμάτη και πάλι Τούμπα.
Με ένα χαλάρωμα, ουσιαστικά ξεμούδιασμα και αποθεραπεία άρχισε και τέλειωσε την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ για τον τελευταίο αγώνα των πλέϊ-οφ με αντίπαλο τον ΠΑΟ στην γεμάτη και πάλι Τούμπα.
Ο Βλάνταν Ίβιτς με δεδομένες τις απουσίες του τιμωρημένου Τζαβέλλα, των τραυματιών Μυστακίδη, Ζάιρο και Κωνσταντινίδη, αλλά και των Μακ και Κάτσε που ενσωματώθηκαν στις προετοιμασίες των Εθνικών τους ομάδων για το Euro 2016 ανακοίνωσε τη 19μελή αποστολή του «Δικεφάλου» που αποτελείται από τους εξής παίκτες:
Με κορυφαίους τους Νίλσεν, Γιάντσουκ και καταλυτικό τον Ανδρεόπουλο ο Παναθηναϊκός νίκησε στη Θεσσαλονίκη με 3-1 σετ και με 3-1 νίκες και κατέκτησε το δεύτερο σερί πρωτάθλημα στη Novibet Volley League
Η αδιάφορη βαθμολογικά Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε στο μηδέν στην έδρα της Σάντερλαντ, την ώρα που Μπράιτον και Μπόρνμουθ έκαναν σημαντικό βήμα για την έξοδό τους στην Ευρώπη.
LIVE: Μάντσεστερ Σίτι – Μπρέντφορντ. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μάντσεστερ Σίτι – Μπρέντφορντ για την 36η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Premier League.
LIVE: Ατρόμητος – Παναιτωλικός. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ατρόμητος – Παναιτωλικός για την 7η αγωνιστική των play out της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.