Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αρχηγός ΓΕΑ προς Τουρκία: Θα μας βρίσκετε μπροστά σας

Αρχηγός ΓΕΑ προς Τουρκία: Θα μας βρίσκετε μπροστά σας

«Θα μας βρίσκετε μπροστά σας κάθε φορά που προσπαθείτε να κατοχυρώσετε τις παράλογες και άνομες επιδιώξεις σας» ήταν το μήνυμα του αρχηγού του ΓΕΑ προς την Τουρκία από την Κάρπαθο, όπου βρέθηκε για το μνημόσυνο του πιλότου Κώστα Ηλιάκη.

«Θα μας βρίσκετε μπροστά σας κάθε φορά που προσπαθείτε να κατοχυρώσετε τις παράλογες και άνομες επιδιώξεις σας» ήταν το μήνυμα του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας προς την Τουρκία από την Κάρπαθο, όπου βρέθηκε για το μνημόσυνο του πιλότου Κώστα Ηλιάκη.

Το αυστηρό σχόλιο του αντιπτέραρχου Χρ.Βαΐτση ήρθε ως απάντηση στις συνεχείς τουρκικές προκλήσεις με τις παραβιάσεις του εναέριου χώρου από τουρκικά μαχητικά.

«Θα μας βρίσκετε μπροστά σας κάθε φορά που προσπαθείτε να κατοχυρώσετε τις παράλογες και άνομες επιδιώξεις σας» ανέφερε ο αρχηγός ΓΕΑ.

Με αφορμή τις τουρκικές διεκδικήσεις για τον θάνατο τούρκου πιλότου το 1996 ο αντιπτέραχος Χρ.Βαΐτσης σχολίασε: «Ζητήσατε αποζημίωση για το θάνατο του δικού σας τούρκου πιλότου και πάντα ζητάτε χρήματα για δημιουργία εντυπώσεων. Εμείς δεν ζητήσαμε αποζημίωση, διότι η αξία του Ηλιάκη είναι ανεκτίμητη. Μην προκαλείτε, μην παίζετε με τη φωτιά, διότι η φωτιά θα γίνει ανεξέλεγκτη για εσάς εάν την ανάψετε».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024