Ο Παγδατής αποκλείστηκε στον β’ γύρο από τον Τσονγκά
Στο β' γύρο ολοκληρώθηκε η παρουσία του Μάρκου Παγδατή στο Ρολάν Γκαρός. Ο Κύπριος τενίστας ηττήθηκε από τον Γάλλο, Τζο Γουίλφριντ Τσονγκά, με 3-2 σετ (6-7 (6), 3-6, 6-3, 6-2, 6-2) σε ένα συναρπαστικό ματς διάρκειας 3 ωρών και 26 λεπτών.
Στο β’ γύρο ολοκληρώθηκε η παρουσία του Μάρκου Παγδατή στο Ρολάν Γκαρός. Ο Κύπριος τενίστας ηττήθηκε από τον Γάλλο, Τζο Γουίλφριντ Τσονγκά, με 3-2 σετ (6-7 (6), 3-6, 6-3, 6-2, 6-2) σε ένα συναρπαστικό ματς διάρκειας 3 ωρών και 26 λεπτών.
Την πρόκριση πήρε και το νέο αστέρι του παγκόσμιου τένις, Αλεξάντερ Ζβέρεφ, που θα παίξει για πρώτη φορά στην καριέρα του σε τρίτο γύρο Grand Slam.
Ο 19χρονος Γερμανός λύγισε με 3-1 σετ (6-1, 3-6, 6-1, 6-4) τον Στεφάν Ρομπέρ και θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ντόμινικ Τιμ, από τον οποίο ηττήθηκε πριν λίγες μέρες στον τελικό της Νίκαιας.
Δείτε πώς δια,μορφώθηκαν τα ζευγάρια στους «4» του Champions League, μετά τις προκρίσεις των Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου, με τις οποίες ολοκληρώθηκε η φάση των προημιτελικών.
Χειρότερα δεν γινόταν για την Άρσεναλ που κινδύνεψε από την Σπόρτινγκ, η οποία είχε και δοκάρι στο 43’, καθώς οι γηπεδούχοι κάθισαν στο 1-0 του πρώτου αγώνα. Δοκάρι είχε και η Άρσεναλ στο 84’.