Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στο Champions League της FIBA η Κηφισιά

Στο Champions League της FIBA η Κηφισιά

Η Κηφισιά θα πάρει μέρος για πρώτη φορά στην Ιστορία της σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αφού, όπως ανακοίνωσε, έγινε δεκτή από την FIBA η αίτηση που είχε καταθέσει για μια θέση στο Champions League. H ομάδα των βορείων προαστίων, που φέτος τερμάτισε στην 6η θέση του πρωταθλήματος της Α1, θα είναι η τρίτη ελληνική ομάδα μετα τον Άρη και τον ΠΑΟΚ που θα συμμετάσχει σε αυτή την νέα ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Η Κηφισιά θα πάρει μέρος για πρώτη φορά στην Ιστορία της σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αφού, όπως ανακοίνωσε, έγινε δεκτή απο την FIBA η αίτηση που είχε καταθέσει για μια θέση στο Champions League.

H ομάδα των βορείων προαστίων, που φέτος τερμάτισε στην 6η θέση του πρωταθλήματος της Α1, θα είναι η τρίτη ελληνική ομάδα μετά τον Άρη και τον ΠΑΟΚ που θα συμμετάσχει σε αυτή την νέα ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κηφισιάς: «Η ΚΑΕ Κηφισιά βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι άνοιξε η “πόρτα” για τη συμμετοχή της ομάδας μας στο Champions League, η FIBA έκανε δεκτή την Κηφισιά για να αγωνιστεί σαν τρίτη ομάδα της Ελλάδας στη διοργάνωση. Ύστερα από μία άκρως επιτυχημένη σεζόν, όπου η Κηφισιά κατέκτησε την 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, οι κόποι της ομάδας μας ανταμείβονται με την ευκαιρία να αγωνιστεί στα ευρωπαϊκά σαλόνια για πρώτη φορά στην ιστορία της και να διεκδικήσει ακόμη σπουδαιότερες διακρίσεις».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024