Ακατάλληλες πολλές παιδικές χαρές της Αθήνας
Διεξοδική συζήτηση για την κατάσταση που επικρατεί στις παιδικές χαρές του Δήμου Αθηναίων θα διεξαχθεί στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Η Επιτροπή του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, που είναι αρμόδιος, έχει εισηγηθεί το κλείσιμο 30 από τις 128 παιδικές χαρές του δήμου.
Διεξοδική συζήτηση για την κατάσταση που επικρατεί στις παιδικές χαρές του Δήμου Αθηναίων θα διεξαχθεί στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.
Το θέμα τέθηκε στη σημερινή συνεδρίαση, κατά τη διάρκεια της οποίας, η αρμόδια από τη δημοτική Αρχή, Ελ.Ζαχαροπούλου, απαντώντας σε ερώτηση της αντιπολίτευσης, ενημέρωσε ότι η Επιτροπή του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, που είναι αρμόδιος, έχει εισηγηθεί το κλείσιμο 30 από τις 128 παιδικές χαρές του δήμου.
Ωστόσο, αποφασίστηκε να γίνει αναλυτική ενημέρωση από τον Οργανισμό στην επόμενη συνεδρίαση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Δίκη για τις υποκλοπές: Ήταν κουμπάρες, υπηρετούσαν στην ΕΥΠ και… δεν μιλούσαν για το Predator – Η κατάθεση Ζάρα για τη Γεωργακοπούλου
- LIVE: Σαμσουνσπόρ – ΑΕΚ
- LIVE: Λουντογκόρετς – ΠΑΟΚ
- ΒΗΜΑGAZINO: Έρχεται αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Κλειστά τα κρεοπωλεία στις 14 Δεκεμβρίου – Στήριξη στον αγώνα των αγροτών
- Χάνει την μπάλα η εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Στον εισαγγελέα αλλά χωρίς σύλληψη η κατάθεση «Φραπέ» – «Δεν έχουμε αρμοδιότητα», λέει η πλειοψηφία


