Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Τζον Κάρπεντερ και το συγκρότημά του στην Αθήνα

Ο Τζον Κάρπεντερ και το συγκρότημά του στην Αθήνα

...

Σκηνοθέτης, σεναριογράφος, παραγωγός, μοντέρ, συνθέτης μα πάνω από όλα δημιουργός. Αναμφίβολα, ο Τζον Κάρπεντερ αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές κινηματογραφικές φυσιογνωμίες όλων των εποχών. «Απόδραση από την Νέα Υόρκη», «Ομίχλη», «Επίθεση στον σταθμό 13», «The Thing», «Christine», «Starman», «They Live» και φυσικά το αριστούργημα του «Η Νύχτα με τις μάσκες», έχουν την υπογραφή του.

Το Piraeus 117 Academy θα υποδεχθεί την Παρασκευή 27 Μαΐου τον Τζον Κάρπεντερ και το συγκρότημα του για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε μια μοναδική παράσταση με μουσικά θέματα από τις ταινίες του, καθώς και τον προσωπικό του δίσκο.

Oι ταινίες του τον καθιέρωσαν στη συνείδηση των κινηματογραφόφιλων σαν τον άρχοντα του τρόμου και τον βασιλιά των b-movies. Τα μουσικά θέματα που συνόδευαν αυτές, στοίχειωναν το κοινό με τον ίδιο τρόπο που οι εικόνες του Κάρπεντερ έμεναν χαραγμένες στο μυαλό μικρών και μεγάλων. Μετά από 40 χρόνια καριέρας ο Κάρπεντερ κυκλοφόρησε τον πρώτο το προσωπικό δίσκο με τίτλο «Lost Themes», ο οποίος αποθεώθηκε από κοινό και κριτικούς.

Ένας δίσκος γεμάτοςμε τα κλασικά μινιμαλιστικά του synth, που συνθέτουν και πάλι τη μοναδική απειλητική ατμόσφαιρα του σύμπαντός του.Μόνο που αυτή τη φορά μας προσκαλεί να χτίσουμε τις ταινίες στο μυαλό μας, δίνοντάς μας απλώς τον ήχο. Μελωδίες, νότες παραμορφωμένες, ήχοι που χάθηκαν από τις ταινίες του και τρύπωσαν στο δίσκο, κάνοντας τους λάτρεις των ταινιών του, να υποκλίνονται άλλη μια φορά στις συνθετικές του ικανότητες.

Ο ίδιος πάντως δεν χαρακτηρίζει τον εαυτό του μουσικό ή για την ακρίβεια δεν θέλει να τον αποκαλούν έτσι, παρόλο που έχει υπογράψει το σάουντρακ του «Halloween». Προτιμά να δηλώνει ότι του αρέσει να παίζει με τις νότες.

Τιμές εισιτηρίων:
Ορθίων 42 ευρώ
Καθημένων στον εξώστη 58 ευρώ
VIP σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο 78 ευρώ
Ταμείο: Τα εισιτήρια ορθίων κοστίζουν 45 ευρώ
Σημεία Προπώλησης
Αθήνα
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.210 3608366
Αγορές μέσω Διαδικτύου ή με πιστωτική κάρτα:
www.ticketpro.gr – www.tickethouse.gr

*Λόγω υποχρεώσεων του καλλιτέχνη, θα πραγματοποιηθεί μόνο η συναυλία της 27ης Μαΐου. Τα εισιτήρια του Σαββάτου 28 Μαΐου ισχύουν κανονικά για την Παρασκευή 27/5, ενώ το ίδιο ισχύει και για τις θέσεις των καθημένων

entertainment.in.gr

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024