Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποια γυαλιά ηλίου φόρεσαν οι σταρ στις Κάννες

Ποια γυαλιά ηλίου φόρεσαν οι σταρ στις Κάννες

Οι syle icons επέλεξαν γυαλιά της εταιρίας LUXOTTICA για τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί.

Ο Sean Penn με Ray-Ban Aviator.
Γεννημένος στην Καλιφόρνια στις 17 Αυγούστου, το 1960, ο Sean Penn έκανε το ντεμπούτο του ταινία Taps το 1981. Ο πρώτος σημαντικός ρόλος του ήρθε το 1982, όταν έπαιξε τον Jeff Spicoli στο Fast Times at Ridgemont High. Οι μετέπειτα ερμηνείες του περιλαμβάνουν τα Dead Man Walking (1995) & She’s So Lovely (1997), καθώς και τη συγγραφή, την παραγωγή και σκηνοθεσία του The Crossing Guard (1995), μεταξύ άλλων έργων. Οι πιο πρόσφατες αναγνωρίσεις του περιλαμβάνουν τα Up in the Villa, The Weight of Water, All the King’s Men, I Am Sam, Milk & Tree of Life. Έχει κερδίσει πολλές τιμητικές διακρίσεις ως ηθοποιός και σκηνοθέτης, μεταξύ των οποίων δύο βραβεία της Ακαδημίας για καλύτερο ηθοποιό. Στις αρχές του 2016, ο Penn βρέθηκε μπλεγμένος σε διαμάχη μετά από συνέντευξή του στο Rolling Stone με το διάσημο φυγά βαρόνο των ναρκωτικών Joaquin «El Chapo» Guzman.
Η Charlize Theron με Dolce&Gabbana.
Η Charlize Theron είναι Νοτιοαφρικανικής προέλευσης ηθοποιός, παραγωγός και μοντέλο. Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες του Hollywood, όπως The Devil’s Advocate (1997), Mighty Joe Young (1998), The Cider House Rules (1999), The Italian Job (2003), Hancock (2008), A Million Ways to Die in the West (2014) & Mad Max: Fury Road (2015). Η Theron έλαβε την κρίσιμη αναγνώριση για την ερμηνεία της κατά συρροής δολοφόνου Aileen Wuornos στο Monster (2003), για την οποία κέρδισε το Όσκαρ, Silver Bear, Golden Globe Award & Screen Actors Guild Award for Best Actress, μεταξύ πολλών άλλων, και έγινε η πρώτη εκπρόσωπος της Νότιας Αφρικής που κέρδισε Όσκαρ στη μεγάλη κατηγορία υποκριτικής.

Ο Chris Pine με Ray-Ban Wayfarer.
Ο Chris Pine γεννήθηκε στις 26 Αυγούστου 1980, στο Λος Άντζελες, Καλιφόρνια. Γιος και εγγονός επιτυχημένων ηθοποιών, έκανε αρκετές εμφανίσεις στην τηλεόραση από νωρίς στην καριέρα του πριν πρωταγωνιστήσει με την Anne Hathaway στο The Princess Diaries 2: Royal Engagement (2004). Ερμήνευσε τον εμβληματικό Captain James Kirk στη νέα έκδοση του 2009 του Star Trek-ένα ρόλο που μεταμόρφωσε τον νεαρό ηθοποιό σε Hollywood A-lister.
Η Juliette Binoche με Ray-Ban.
Γαλλίδα ηθοποιός, καλλιτέχνης και χορεύτρια. Έχει εμφανιστεί σε περισσότερες από 40 ταινίες μεγάλου μήκους, με πολλά διεθνή βραβεία, με παρουσία στη θεατρική σκηνή και σε ταινίες σε όλο τον κόσμο. Προερχόμενη από καλλιτεχνικό background, άρχισε να παίρνει μαθήματα υποκριτικής κατά τη διάρκεια της εφηβείας. Μετά από πολλές θεατρικές παραγωγές, άρχισε να πρωταγωνιστεί σε ταινίες σκηνοθετών δημιουργών, όπως του Jean-Luc Godard (Hail Mary, 1985), Jacques Doillon (Family Life, 1985) & André Téchiné, ο οποίος την έκανε αστέρι στη Γαλλία με τον πρωταγωνιστικό ρόλο το 1985 στο δράμα Rendez-vous. Η αισθησιακή ερμηνεία της στο αγγλόφωνο ντεμπούτο της «Η αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι» (1988), σε σκηνοθεσία Philip Kaufman, ξεκίνησε τη διεθνή καριέρα της.

Ο Mark Rylance με Persol Typewriter.
Ο Mark Rylance είναι Άγγλος ηθοποιός, θεατρικός σκηνοθέτης και θεατρικός συγγραφέας. Ήταν ο πρώτος καλλιτεχνικός διευθυντής του Globe του Σαίξπηρ στο Λονδίνο, από το 1995 έως το 2005. Οι εμφανίσεις του σε ταινίες περιλαμβάνουν τα Prospero’s Books (1991), Angels and Insects (1995), Institute Benjamenta (1996) & Intimacy (2001). Ο Rylance κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερου Ανδρικού Ρόλου και το βραβείο BAFTA για τον καλύτερο 2ο ανδρικό ρόλο για την απεικόνισή του Rudolf Abel στο Bridge of Spies (2015). Θα παίξει στην ταινία του Steven Spielberg The BFG (2016), μία live-action ταινία προσαρμογή του παιδικού βιβλίου του Roald Dahl, και το 2017 θα πρωταγωνιστήσει στο έργο του Christopher Nolan Dunkirk με βάση τη βρετανική εκκένωση στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

woman.in.gr

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024