Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πυροβολισμοί σε συναυλία στην Αυστρία, δύο νεκροί - αυτοκτόνησε ο δράστης

Πυροβολισμοί σε συναυλία στην Αυστρία, δύο νεκροί – αυτοκτόνησε ο δράστης

Δύο άτομα πυροβόλησε θανάσιμα ένας 27χρονος σε χώρο συναυλίας στη δυτική Αυστρία τη νύχτα προς Κυριακή, πριν βάλει ο ίδιος τέλος στη ζωή του. Σύμφωνα με τις αναφορές, ο 27χρονος είχε μαλώσει νωρίτερα με την κοπέλα του και πήγε στο χώρο της συναυλίας, όπου εκείνη θα βρισκόταν, ανοίγοντας πυρ αδιακρίτως. Έντεκα άτομα τραυματίστηκαν.

Δύο άτομα πυροβόλησε θανάσιμα ένας 27χρονος σε χώρο συναυλίας στη δυτική Αυστρία τη νύχτα προς Κυριακή, πριν βάλει ο ίδιος τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με τις αναφορές, ο 27χρονος είχε μαλώσει νωρίτερα με την κοπέλα του και πήγε στο χώρο της συναυλίας, όπου εκείνη θα βρισκόταν, ανοίγοντας πυρ αδιακρίτως.

Έντεκα άτομα τραυματίστηκαν.

To περιστατικό συνέβη στο Νέντσινγκ του Φόραλμπεργκ, κοντά στα σύνορα με το Λίχτενσταϊν και την Ελβετία, περίπου στις 3 τα ξημερώματα.

Ο νεαρός πήγε στο αυτοκίνητό του και πήρε όπλο, εισέβαλε σε χώρο υπαίθριας συναυλίας που διοργάνωνε λέσχη μοτοσυκλετιστών και άνοιξε πυρ στους περίπου 150 παριστάμενους.

Οι μαρτυρίες μιλούν για χαοτικές σκηνές, κατά τις οποίες οι παριστάμενοι προσπαθούσαν μέσα στο σκοτάδι να διαφύγουν στο κοντινό δάσος. Η ίδια η σύντροφος του δράστη δεν τραυματίστηκε.

Μετά τους πυροβολισμούς, επέστρεψε στο χώρο στάθμευσης και έστρεψε το όπλο στον εαυτό του. Η αστυνομία δεν έχει ακόμη ανακοινώσει τη βαρύτητα των τραυματισμών των υπόλοιπων θυμάτων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024