Φαν Γκάαλ για Γιουνάιτεντ: «Όλα τελείωσαν»
Παρελθόν θα αποτελέσει, όπως όλα δείχνουν, από την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Λουίς Φαν Γκάαλ, όπως είπε ο ίδιος μετά τη συνάντηση του με τη διοίκηση των «κόκκινων διάβολων» σε ξενοδοχείο του Λονδίνου.
Παρελθόν θα αποτελέσει, όπως όλα δείχνουν, από την τεχνική ηγεσία της Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ ο Λουίς Φαν Γκάαλ, όπως είπε ο ίδιος μετά τη συνάντηση του με τη διοίκηση των «κόκκινων διάβολων» σε ξενοδοχείο του Λονδίνου.
Εξερχόμενος από τη συνάντηση ο ολλανδός τεχνικός είπε στους δημοσιογράφους: «Δεν έχω να πω κάτι. Όλα τελείωσαν».
Έτσι λοιπόν φαίνεται πως οι δύο πλευρές συμφώνησαν να ολοκληρωθεί η συνεργασία τους, τη στιγμή που τα σενάρια που θέλουν συμφωνία με τον Ζοσέ Μουρίνιο πληθαίνουν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- LIVE: Γκρόνινγκεν – ΑΕΚ
- Σκαλόνι: «Ανακαλύψαμε ξανά κάτι πραγματικά πολύτιμο…»
- Γαλλικά ΜΜΕ: «Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί την περίπτωση Φρανσίσκο»
- Ολυμπιακός: Μια εβδομάδα εκτός ο Σιπιόνι
- Τσιτσιπάς: «Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος, πρέπει να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου»
- Επικός Μέσι: «Το… τερμάτισα από το προηγούμενο Μουντιάλ» (vid)
- Ρόκα: «Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός με ξεκάθαρους στόχους» (vid)
- Χαμός με «Νοικιάστηκε» από τον Φουρνιέ στην Πάρο (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442