Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο πειθαρχικό βουλευτές φαρμακοποιοί που ψήφισαν το Ασφαλιστικό

Στο πειθαρχικό βουλευτές φαρμακοποιοί που ψήφισαν το Ασφαλιστικό

Την πολιτική αποδοκιμασία στις τοπικές κοινωνίες των βουλευτών φαρμακοποιών που ψήφισαν υπέρ του ασφαλιστικού νομοσχεδίου, αποφάσισε κατά πλειοψηφία το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου κατά την χθεσινή μαραθώνια συνεδρίαση του.

Την πολιτική αποδοκιμασία στις τοπικές κοινωνίες των βουλευτών φαρμακοποιών που ψήφισαν υπέρ του ασφαλιστικού νομοσχεδίου, αποφάσισε κατά πλειοψηφία το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου κατά την χθεσινή μαραθώνια συνεδρίαση του. Το ΔΣ αποφάσισε επίσης κατά πλειοψηφία να παραπέμψει τους βουλευτές, στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα των τοπικών φαρμακευτικών συλλόγων.

Οι τρεις βουλευτές που προτείνονται προς παραπομπή είναι οι: Ζεϊμπέκ Χασάν Χουσεϊν (ΦΣ Ξάνθης), Πάλλης Γεώργιος (ΦΣ Λέσβου), Χρήστος Σιμορέλης (ΦΣ Τρικάλων).

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΠΦΣ Κωνσταντίνος Λουράντος, «με την ψήφο τους, οι εν λόγω βουλευτές έχουν πια επιλέξει το βουλευτικό μισθό τους (και ασυλία). Δεν μπορούν πια να θεωρούνται συνάδελφοι μας. Είναι πια κοινοί μισθωτοί ( με προκλητικά προνόμια για τη σημερινή οικονομική κατάσταση), και πολέμιοι του κλάδου όπου άνηκαν».

Ο κ. Λουράντος κάλεσε τους τοπικούς φαρμακευτικούς συλλόγους να πράξουν ως υπαγορεύει το συμφέρον του κλάδου και να στιγματίσουν πολιτικά με οποιονδήποτε τρόπο τους βουλευτές, πρώην συναδέλφους τους.

«Τα 11.000 φαρμακεία παραμένουν εκλογικά κέντρα καταδίκης όποιας κυβέρνησης καταστρέφει τον φαρμακευτικό κλάδο με νομοθετήματα και αποφάσεις-εκτρώματα» κατέληξε ο κ. Λουράντος.

Μαίρη Μπιμπή

health.in.gr

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024