Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Οι διαρρήκτες προτιμούσαν σπίτια ισογείου και πρώτου ορόφου

Ξεπερνά τις 500.000 ευρω η λεία που είχε αποκομίσει από 62 διαρρήξεις και κλοπές σε σπίτια της βορειοανατολικής Αττικής η εγκληματική ομάδα που εξαρθρώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. Συνελήφθησαν στο Ψυχικό ένας 33χρονος κι ένας 40χρονος, που, μαζί με συνεργό τους, εντόπιζαν κατοικίες ισογείου και πρώτου ορόφου με χαμηλή περίφραξη, για να είναι εύκολη η διαφυγή τους.

Ξεπερνά τις 500.000 ευρω η λεία που είχε αποκομίσει από διαρρήξεις και κλοπές σε σπίτια της βορειοανατολικής Αττικής η εγκληματική ομάδα που εξαρθρώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθησαν στο Ψυχικό, από άνδρες του τοπικού Τμήαμτος Ασφαλείας, ένας 33χρονος κι ένας 40χρονος, υπήκοοι Αλβανίας, οι οποίοι, σύμφωνα με την Αστυνομία, εμπλέκονται σε τουλάχιστον 62 περιπτώσεις. Επιπλέον, αναζητείται και ομοεθνής συνεργός τους.

Βραδινές ώρες της περασμένης Τετάρτης, με τη χρήση διαρρηκτικού εργαλείου, οι δράστες μπήκαν από το παράθυρο σε κατοικία της περιοχής, ωστόσο κατά τη διαφυγή τους έγιναν αντιληπτοί από διερχόμενους αστυνομικούς.

Όπως προέκυψε, οι συλληφθέντες, μαζί με τουλάχιστον έναν συνεργό τους, από τον περασμένο Οκτώβριο εντόπιζαν κατοικίες ισογείου και πρώτου ορόφου με χαμηλή περίφραξη, για να είναι εύκολη η διαφυγή τους. Στη συνέχεια, αφού βεβαιώνονταν για την απουσία των ενοίκων, με τη χρήση διαρρηκτικών εργαλείων παραβίαζαν τα παράθυρα των σπιτιών, απ’ όπου αφαιρούσαν χρήματα, τιμαλφή και διάφορα άλλα αντικείμενα αξίας.

Στην κατοχή τους, καθώς και σε σπίτια και αυτοκίνητά τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 150 ευρώ και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι έχουν κατηγορηθεί και στο παρελθόν για ανάλογα αδικήματα, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν., vids)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League - Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024