Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εξτρεμιστές κατηγορεί η Χεζμπολάχ για τη δολοφονία στελέχους της

Εξτρεμιστές κατηγορεί η Χεζμπολάχ για τη δολοφονία στελέχους της

Η σιιτική οργάνωση του Λιβάνου Χεζμπολάχ επέρριψε σε ισλαμιστές εξτρεμιστές την ευθύνη για τον θάνατο στη Συρία του στρατιωτικού της διοικητή Μουστάφα Μπαντρεντίν. Προς το παρόν, καμία οργάνωση, τζιχαντιστών ή ανταρτών, δεν έχει αναλάβει μέχρι στιγμής την ευθύνη.

Η σιιτική οργάνωση του Λιβάνου Χεζμπολάχ επέρριψε σε ισλαμιστές εξτρεμιστές την ευθύνη για τον θάνατο στη Συρία του στρατιωτικού της διοικητή Μουστάφα Μπαντρεντίν.

«Η έρευνά μας απέδειξε ότι η έκρηξη που έγινε με στόχο μια από τις θέσεις μας κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο της Δαμασκού και που προκάλεσε τον θάνατο του αδελφού μας διοικητή Μουστάφα Μπαντρεντίν οφείλεται σε έναν βομβαρδισμό από πυροβολικό που πραγματοποίησαν ομάδες τακφίρι που είναι παρούσες στη ζώνη» αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Χεζμπολάχ, η οποία πολεμά στο πλευρό των συριακών κυβερνητικών δυνάμεων.

Καμία οργάνωση, τζιχαντιστών ή ανταρτών, δεν έχει αναλάβει μέχρι στιγμής την ευθύνη για τον θάνατο του Μπαντρεντίν, του σημαντικότερου αξιωματούχου της Χεζμπολάχ που χάνει τη ζωή του μετά τη δολοφονία τον Φεβρουάριο του 2008 στη Δαμασκό του προκατόχου του Ιμάντ Μουγνίγιε.

«Τα αποτελέσματα της έρευνας ενισχύουν την αποφασιστικότητά μας και την επιθυμία μας να συνεχίσουμε τη μάχη κατά των εγκληματικών αυτών συμμοριών και να τις νικήσουμε. Αυτή ήταν η επιθυμία και η ελπίδα του αγαπημένου μας μάρτυρα» καταλήγει η οργάνωση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024