Η ευγνωμοσύνη μιας ξεχωριστής αθλήτριας σε αυτούς που την έσωσαν
To πρωτάθλημα Invictus, οι αγώνες για τραυματίες πολέμου, χάρισαν μοναδικές στιγμές συγκίνησης σε αθλητές και θεατές σε όλο τον κόσμο. Ξεχώρισε η Ελίζαμπεθ Μαρκς, η οποία κέρδισε μετάλλιο στην κολύμβηση και στη διάρκεια της απονομής έκανε κάτι ξεχωριστό.
To πρωτάθλημα Invictus, οι αγώνες για τραυματίες πολέμου, χάρισαν μοναδικές στιγμές συγκίνησης σε αθλητές και θεατές σε όλο τον κόσμο.
Ξεχώρισε η Ελίζαμπεθ Μαρκς, η οποία κέρδισε μετάλλιο στην κολύμβηση και στη διάρκεια της απονομής έκανε κάτι ξεχωριστό.
Η 25χρονη λοχίας του αμερικανικού στρατού ανέβηκε στο βάθρο για να παραλάβει το μετάλλιο από τον πρίγκιπα Χάρι. Η ίδια κέρδισε συνολικά τέσσερα μετάλλια.
Και ενώ η τελετή ολοκληρωνόταν, εκείνη ακολούθησε τον πρίγκιπα και του έδωσε το μετάλλιο της.
Αργότερα εξήγησε στα Μέσα Ενημέρωσης ότι αν κάποιος άξιζε να πάρει το μετάλλιο ήταν οι γιατροί και το προσωπικό του βρετανικού νοσοκομείου του Papworth που της έσωσαν τη ζωή.
«Δεν υπάρχουν λόγια για να ευχαριστήσω το Ηνωμένο Βασίλειο» είπε, εκφράζοντας την ελπίδα ότι ο πρίγκιπας θα βρει τον τρόπο να στείλει το μετάλλιο στο Κέμπριτζσάιρ.
Όπως μετέδωσε το BBC, γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό στο Papworth δεν έκρυψαν τη συγκίνησή τους για τη χειρονομία της νεαρής, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για το πόσο συνεργάσιμη ήταν την περίοδο της νοσηλείας της.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΥΠΕΞ για 52η επέτειο της τουρκικής εισβολής: Η επίλυση του Κυπριακού παραμένει ύψιστη προτεραιότητα
- «Μύθος» ο Γιαμάλ στα 19 του: Το ασύλληπτο επίτευγμα του σούπερ σταρ της Ισπανίας (pics)
- Ο Τόλκιν, ο Άντι Σέρκις και η διαμάχη για το λευκό κάστινγκ του νέου «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»
- Θεσσαλονίκη: Κλείνει απόψε τμήμα της Περιφερειακής Οδού λόγω εργασιών για το flyover
- Ινδία: Βίαιη αστυνομική επέμβαση σε πορεία διαμαρτυρίας κατά της κυβέρνησης Μόντι στο Νέο Δελχί
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 16χρονη με πλαστή ταυτότητα σε μπαρ
- «Έσπασε» ο Σκαλόνι μετά τον χαμένο τελικό: «Πονάει η ψυχή μου…» (vid)
- Θεσσαλονίκη: Σε 30χρονο ανήκει η σορός που εντοπίστηκε μετά τη φωτιά σε Ι.Χ. στο Ωραιόκαστρο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442