Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Τζούλια Ρόμπερτς ξυπόλυτη στο κόκκινο χαλί των Καννών

Η Τζούλια Ρόμπερτς ξυπόλυτη στο κόκκινο χαλί των Καννών

...

Στην πρώτη εμφάνιση της καριέρας της στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών, η Τζούλια Ρόμπερτς κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα. Η διάσημη ηθοποιός εμφανίστηκε με μακριά μαύρη τουαλέτα με ντεκολτέ στο κόκκινο χαλί του Palais des Festivals, αποκαλύπτοντας ότι… είναι ξυπόλυτη.

Απάντησε, έτσι, με τον καλύτερο τρόπο στην περσινή διαμάχη για τα ψηλοτάκουνα που είχε κυριαρχήσει στις Κάννες.

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι μερικές γυναίκες που είχαν προσκληθεί σε προβολές του Φεστιβάλ κατήγγειλαν ότι υπεύθυνοι ασφαλείας δεν τις άφηναν να περπατήσουν στο κόκκινο χαλί, επειδή δεν φορούσαν ψηλοτάκουνα!

Το Φεστιβάλ δέχθηκε έντονες επικρίσεις, ακόμα και από μεγάλες σταρ -όπως η Έμιλι Μπλαντ που είπε ότι όλοι θα πρέπει να φορούν φλατ παπούτσια.

Πώς κατάφερε, όμως, η Τζούλια Ρόμπερτς να περπατήσει ξυπόλυτη στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας του Money Monster; Η ηθοποιός φαίνεται ότι έφτασε φορώντας ψηλά τακούνια, αλλά ότι έβγαλε τα παπούτσια της για να περπατήσει στο κόκκινο χαλί.

Δεν είναι η μόνη που αποφάσισε να παραβλέψει τους «κανόνες» του Φεστιβάλ.

Η Κρίστεν Στούαρτ, η οποία λανσάρει ένα νέο look στις Κάννες, είπε παρουσιάζοντας την ταινία της Café Society: «Τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν άμεσα. Είναι φανερό ότι εάν (ένας άνδρας και εγώ) περπατάμε στο κόκκινο χαλί και κάποιος με σταματήσει και μου πει: «Με συγχωρείτε νεαρή μου, δεν φοράτε ψηλά τακούνια. Δεν μπορείτε να μπείτε». Τότε (εγώ θα πω): «Ούτε ο φίλος μου φοράει. Πρέπει και αυτός να φορέσει ψηλοτάκουνα». […] Καταλαβαίνω το επίσημο ένδυμα, αλλά μία γυναίκα θα πρέπει να μπορεί να φοράει είτε φλατ παπούτσια, είτε ψηλοτάκουνα» είπε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024