Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Powerless: Η πρώτη κωμική σειρά από το σύμπαν της DC

Powerless: Η πρώτη κωμική σειρά από το σύμπαν της DC

...

Μαντώ Σιώμου

Tα τελευταία τέσσερα χρόνια, η DC Εntertainment, είχε μεγάλη επιτυχία στην μεταφορά δραματικών σειρών και πάντα με τη συνεργασία της Warner Bros. Να υπενθυμίσουμε τις σειρές Gotham στο Fox, Supergirl στο CBS και Arrow, Flash και DC’s Legends of Tomorrow στο The CW.

Τώρα, σύμφωνα με το Deadline, το σύμπαν της DC επεκτείνεται και στις κωμωδίες, αφού το NBC παρήγγειλε την νέα κωμική σειρά, Powerless.

Γραμμένη από τον Μπεν Κουίν και σκηνοθετημένη από τονΜάικλ Πάτρικ Ζαν, το Powerless, δεν βασίζεται σε κάποια συγκεκριμένη συλλογή κόμικ, ωστόσο λαμβάνει χώρα στο ίδιο ιδιαίτερο σύμπαν της DC, όπου συνηθισμένοι άνθρωποι δουλεύουν σε μια από τις χειρότερες ασφαλιστικές εταιρείες στην Αμερική. Φανταστείτε ένα συνδυασμό, της κωμικής σειράς The Office, με το κόσμο της DC.

Δεν γνωρίζουμε ακόμη αν θα εμφανιστούν υπερήρωες… καθώς οι πρωταγωνιστές Βανέσα Χάντζενς, Ντάνι Πούντι, Άλαν Τούντικ και Κριστίνα Κερκ, θα υποδύονται απλούς, συνηθισμένους ανθρώπους που δεν εμπλέκονται άμεσα με τους θρυλικούς ήρωες των κόμικ. Απλά τυχαίνει να μοιράζονται τον ίδιο κόσμο.

Στη πρώτη λοιπόν, κωμική σειρά από το σύμπαν των κόμικ του DC, η Έμιλι (Χάντζενς) είναι μια όμορφη, θαρραλέα, νεαρή ασφαλίστρια, που καλύπτει τις ζημιές που θα προκληθούν από τις μάχες υπερηρώων, εις βάρος απλών ανθρώπων. Όταν αντιμετωπίζει ένα θέμα «ζωής και θανάτου», (μετά από μια επική μάχη, στη διαδρομή της για τη δουλειά), γίνεται τυχαία ηρωίδα-ακόμα και αν είναι μόνο για την ομάδα της και τους ιδιόρρυθμους συνεργάτες της. Καθώς συνεχίζει την απλή και καθημερινή της ζωή, μετά το περιστατικό, η Έμιλι φαίνεται να ανακαλύπτει πως δεν χρειάζονται υπερδυνάμεις για να είσαι ήρωας.

entertainment.in.gr

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024