Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεσπρωτία: Συνελήφθησαν οι ιδιοκτήτες του στάβλου όπου βρέθηκε ακέφαλο πτώμα

Θεσπρωτία: Συνελήφθησαν οι ιδιοκτήτες του στάβλου όπου βρέθηκε ακέφαλο πτώμα

Ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας 26χρονου αλβανού εργάτη, το πτώμα του οποίου βρέθηκε ακέφαλο σε στάβλο στη θέση Ποταμιά, κοντά στο χωριό Γλυκή Παραμυθιάς στη Θεσπρωτία. Μετά από έρευνες των αστυνομικών αρχών της περιοχής συνελήφθησαν οι ιδιοκτήτες της κτηνοτροφικής μονάδας όπου εργαζόταν τους τελευταίους μήνες το θύμα. Στην κατοχή τους βρέθηκαν αυτόματα όπλα, σφαίρες και γεμιστήρες.

Ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας 26χρονου αλβανού εργάτη, το πτώμα του οποίου βρέθηκε ακέφαλο τη Δευτέρα σε στάβλο στη θέση Ποταμιά, κοντά στο χωριό Γλυκή Παραμυθιάς, στη Θεσπρωτία.

Μετά από έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, συνελήφθησαν για παράνομη οπλοκατοχή οι ιδιοκτήτες της κτηνοτροφικής μονάδας όπου εργαζόταν τους τελευταίους μήνες το θύμα.

Στο σπίτι του 43χρονου και σε τροχόσπιτο που χρησιμοποιούσε με τον 70χρονο πατέρα του στο Καρβουνάρι Θεσπρωτίας, βρέθηκαν δύο πολεμικά τυφέκια Καλάσνικοφ με εννέα γεμιστήρες και 151 φυσίγγια των 7,62 mm, πιστόλι Τοκάρεφ με γεμιστήρα και οκτώ φυσίγγια των 7,62 mm, καθώς και 13 φυσίγγια 38 Special, τρία φυσίγγια SW 38 και 24 φυσίγγια κρότου.

Τα κατασχεθέντα αυτά όπλα και φυσίγγια θα αποσταλούν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο 43χρονος ιδιοκτήτης του στάβλου ήταν αυτός που αντίκρισε στις 7 το πρωί της Δευτέρας το ακέφαλο πτώμα του 26χρονου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το κεφάλι το οποίο είχε αποκοπεί με βίαιο τρόπο με αιχμηρό αντικείμενο, δεν έχει ακόμα βρεθεί, ενώ το σώμα είχε πρώτα πυροβοληθεί

Το θύμα είναι αλβανός υπήκοος, ηλικίας 26 ετών, που εργαζόταν ως τσοπάνης στον στάβλο όπου και βρέθηκε νεκρός. Ο νεαρός είχε φτάσει στην περιοχή πριν από δύο μήνες και ζήτησε να δουλέψει.

Οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η βαθμολογία των πλέι οφ της Superleague μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τη Λαμία (pic)

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία των πλέι οφ της Superleague μετά το παιχνίδι της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024