«Καφές για φροντιστές» με yoga γέλιου και συμβουλές αυτοφροντίδας
Την ευκαιρία να γελάσουν με την καρδιά τους, κάνοντας γυμναστική και yoga γέλιου, θα έχουν οι φροντιστές ασθενών με άνοια και Νόσο Alzheimer, στο πλαίσιο του καινοτόμου Προγράμματος «Καφές για φροντιστές».
Την ευκαιρία να γελάσουν με την καρδιά τους, κάνοντας γυμναστική και yoga γέλιου με την Εύα Ντελιδάκη, θα έχουν οι φροντιστές ασθενών με άνοια και Νόσο Alzheimer, στο πλαίσιο του καινοτόμου Προγράμματος «Καφές για φροντιστές».
Η συνάντηση θα γίνει την Τετάρτη 11 Μαΐου, από τις 17.30 έως τις 19.30 στην αίθουσα διδασκαλίας και εκδηλώσεων του Κέντρου Alzheimer, του Οργανισμού Φροντίδας Ηλικιωμένων «Ο Νέστωρ», στο 2ο όροφο, στην οδό Ι. Δροσοπούλου 22, στην Κυψέλη.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι φροντιστές θα ενημερωθούν επίσης από τον ψυχολόγο Γιώργο Σταθάκη, για το πόσο σημαντική και αναγκαία είναι συνεχής φροντίδα του εαυτού τους προκειμένου να φέρουν εις πέρας με επιτυχία, το δύσκολο έργο της φροντίδας των ανοϊκών ασθενών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα «Καφές για φροντιστές» πραγματοποιείται χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση των ωφελούμενων φροντιστών, οι οποίοι μπορούν να συμμετέχουν στις συναντήσεις μαζί με τους ηλικιωμένους που φροντίζουν, καθώς εθελοντές μπορούν να αναλαμβάνουν την απασχόλησή τους, σε ξεχωριστό χώρο.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα του Κέντρου Alzheimer «Ο Νέστωρ» 210-8235050 και 210-8235620.
health.in.gr
- Κακουργηματική δίωξη για ψευδή δήλωση πατρότητας βρέφους – Χειροπέδες σε 48χρονο δικηγόρο και 20χρονη αλλοδαπή
- LIVE: ΟΦΗ – Λεβαδειακός
- Super League 2: Υποβιβασμός για την Καβάλα (3-1, vid) – Σώθηκαν ΠΑΟΚ Β’ και Νέστος Χρυσούπολης (1-1)
- Καστοριά: Εξαπάτησαν τηλεφωνικά 93χρονη και απέσπασαν χρυσές λίρες και μετρητά
- Η σέλφι και τα… χαμόγελα του Νίκου Ανδρουλάκη με τον Πέδρο Σάντσεθ στη Βαρκελώνη
- Μεγάλη φωτιά στην Ακράτα – Ήχησε το 112 για εκκένωση στην Άνω Πορόβιτσα
- Θεσσαλονίκη: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στον επιζώντα του Άουσβιτς, Χάιντς Κούνιο
- Ολυμπιακός: Όσα «είπε» ο Μεντιλιμπαρ με την αποστολή…
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442