Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ Θ.Ρόζενμπεργκ

Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ Θ.Ρόζενμπεργκ

Σήμερα, Τρίτη, παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας ανέλαβε επίσημα τα καθήκοντά του ο νέος πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ.

Σήμερα, Τρίτη, παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας ανέλαβε επίσημα τα καθήκοντά του ο νέος πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ.

Αφού προηγήθηκε σύντομη ενημέρωση από υπηρεσιακούς παράγοντες, οι κύριοι Ξανθός, Πολάκης και Μπασκόζος, παρουσίασαν το νέο πρόεδρο στο προσωπικό του ΚΕΕΛΠΝΟ και διαβεβαίωσαν τους εργαζόμενους ότι η προτεραιότητα της νέας Διοίκησης θα είναι να υπάρχει ένα κλίμα καλής συνεργασίας με το επιστημονικό προσωπικό αλλά και όλο το ανθρώπινο δυναμικό του φορέα έτσι ώστε το ΚΕΕΛΠΝΟ να επιτελέσει με τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα τον πολύ κρίσιμο ρόλο του στη Δημόσια Υγεία.

Ταυτόχρονα, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας ανέφερε στους εργαζόμενους ότι η κατεύθυνση που έχει δοθεί στον νέο ΔΣ είναι να υπάρχει θεσμική, διοικητική και λειτουργική εξυγίανση του φορέα, έτσι ώστε το ΚΕΕΛΠΝΟ, να μπορέσει να ανταποκριθεί στο βασικό σκοπό του που είναι η πρόληψη και η προστασία της Δημόσιας Υγείας.

Υπογραμμίστηκε, επίσης, ότι τα τρία κρίσιμα εργαλεία για την επίτευξη αυτού του στόχου θα πρέπει να είναι η Διαφάνεια, η Αξιοκρατία και η Επιστημονική Τεκμηρίωση.

Υπενθυμίζεται ότι, ο διορισμός του νέου ΔΣ έχει μετά την παύση της προηγούμενης διοίκησης του ΚΕΕΛΠΝΟ από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, με αφορμή την διχογνωμία για τη διαδικασία στελέχωσης των ΜΕΘ.

Μαίρη Μπιμπή

health.in.gr

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024