Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξεπούλησε από τώρα τα εισιτήρια διαρκείας η Γουέστ Χαμ

Ξεπούλησε από τώρα τα εισιτήρια διαρκείας η Γουέστ Χαμ

Η Γουέστ Χαμ ξεπούλησε από τώρα τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν στην πρέμιερ λιγκ. Τα «σφυριά» από τη νέα χρονιά θα μετακομίσει από το «Απτον Παρκ» στο ολυμπιακό στάδιο του Λονδίνου και ήδη έχουν πουληθεί 52.000 διαρκείας σ' ένα γήπεδο χωρητικότητας 60.000 θέσεων!

Η Γουέστ Χαμ ξεπούλησε από τώρα τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν στην πρέμιερ λιγκ. Τα «σφυριά» από τη νέα χρονιά θα μετακομίσει από το «Απτον Παρκ» στο ολυμπιακό στάδιο του Λονδίνου και ήδη έχουν πουληθεί 52.000 διαρκείας σ’ ένα γήπεδο χωρητικότητας 60.000 θέσεων!

«Καταλαβαίνω ότι η στιγμή που θα αφήσουμε το Απτον Παρκ θα είναι ιδιαίτερα φορτισμένη. Γνωρίζω γενιές οικογενειών που αποτελούν πιστά ένα κομμάτι από την ιστορία του συλλόγου και πάντα τα τελευταία παιχνίδια είναι φορτωμένα αναμνήσεις. Αλλά δεν κοιτάζω πίσω. Κοιτώ μόνο το μέλλον», δήλωσε η αντιπρόεδρος της ομάδας, Κάρεν Μπρέιντι.

Η Μπρέιντι εξέφρασε, επίσης, την περηφάνια της για τον εντυπωσιακό αριθμό των διαρκείας που έχουν πουληθεί και είναι μόλις 3.000 λιγότερα από της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Το να μετακομίσεις σε νέο γήπεδο είναι ένα πράγμα. Το να ξεπουλάς είναι άλλο. Ανάμεσα στους θεατές θα έχουμε και 10.000 παιδιά χάρη στις χαμηλές τιμές για τα κάτω των 16 ετών εισιτήρια».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024