Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Ντε Γκράαφσαπ χάρισε τον τίτλο στην Αϊντχόφεν!

Η Ντε Γκράαφσαπ χάρισε τον τίτλο στην Αϊντχόφεν!

Πρωταθλήτρια Ολλανδίας στέφθηκε η Αϊντχόφεν στο φινάλε-θρίλερ της Eredivisie. H PSV πέρασε με νίκη 3-1 από την έδρα της Τσβόλε αλλά αυτό δεν θα ήταν αρκετό αν δεν συνέβαινε το μεγάλο «μπαμ» στην έδρα της Ντε Γκράαφσαπ. Η γηπεδούχος και βαθμολογικά αδιάφορη τοπική ομάδα (θα παίξει στα play out) κατάφερε να κρατήσει τον Αγιαξ στο 1-1 και να του στερήσει τον τίτλο.

Πρωταθλήτρια Ολλανδίας στέφθηκε η Αϊντχόφεν στο φινάλε-θρίλερ της Eredivisie. H PSV πέρασε με νίκη 3-1 από την έδρα της Τσβόλε αλλά αυτό δεν θα ήταν αρκετό αν δεν συνέβαινε το μεγάλο «μπαμ» στην έδρα της Ντε Γκράαφσαπ.

Η γηπεδούχος και βαθμολογικά αδιάφορη τοπική ομάδα (θα παίξει στα play out) κατάφερε να κρατήσει τον Αγιαξ στο 1-1 και να του στερήσει τον τίτλο.

Η Αϊντχόφεν κατέκτησε την πρώτη θέση με 84 βαθμούς, έναντι 82 του Αίαντα που είχε καλύτερη διαφορά τερμάτων κι αυτό σημαίνει ότι αν είχε νικήσει τη Ντε Γκράαφσαπ θα κατακτούσε αυτός τον τίτλο.

Είναι το 23ο πρωτάθλημα στην Ιστορία της PSV και δεύτερο συνεχόμενο, ενώ στον αντίποδα ο Φρανκ ντε Μπουρ έχασε την ευκαιρία να γίνει ο πρώτος προπονητής του Αγιαξ με πέντε τίτλους, ρεκόρ που μέχρι χθες το θεωρούσε σχεδόν… σίγουρο

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024