Το Yoga Spring Fair για δεύτερη συνεχή χρονιά είναι έτοιμο να υποδεχτεί το κοινό που αγαπά την άσκηση σώματος και πνεύματος και αναζητά λίγη περισσότερη χαλάρωση και αναζωογόνηση.

Η διήμερη ανοιξιάτικη γιορτή για τη yoga, θα πραγματοποιηθεί στο καταπράσινο Αθλητικό Κέντρο Γουδή (Κολυμβητήριο) το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Μαΐου από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν κορυφαίοι δάσκαλοι της yoga από γνωστές σχολές της πόλης, θα πραγματοποιηθούν εργαστήρια διαφορετικών ειδών yoga για όλα τα επίπεδα και τις ηλικίες, ενώ καλλιτέχνες και live πάρτι θα δώσουν μια ιδιαίτερη και ευχάριστη νότα διασκέδασης και κεφιού.

Συγκεκριμένα, τα τρία yoga – stages θα φιλοξενήσουν και από ένα διαφορετικό music corner με μουσικούς και παραδοσιακά όργανα που θα μεταφέρουν τους επισκέπτες σε άλλη διάσταση. (Veena: Leo Fernandez, Flute: Θοδωρής Πιστόλας, Kora: Έφη Ψαχούλια, Sitar: Περικλής Μπιτσόπουλος, Σαντούρι: Μάριος Παπαδέας, Bansuri: Γιώργος Μητσικάρης).

Το 2ο Yoga Spring Fair 2016 συνδιοργανώνεται από τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και το ραδιοφωνικό σταθμό Pepper. Η είσοδος είναι δωρεάν, ενώ όσοι επιθυμούν να εξασφαλίσουν μια θέση σε αυτό, πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο site του σταθμού.

entertainment.in.gr