Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
2ο Yoga Spring Fair: Aποχαιρετώντας την άνοιξη με γιόγκα

2ο Yoga Spring Fair: Aποχαιρετώντας την άνοιξη με γιόγκα

...

Το Yoga Spring Fair για δεύτερη συνεχή χρονιά είναι έτοιμο να υποδεχτεί το κοινό που αγαπά την άσκηση σώματος και πνεύματος και αναζητά λίγη περισσότερη χαλάρωση και αναζωογόνηση.

Η διήμερη ανοιξιάτικη γιορτή για τη yoga, θα πραγματοποιηθεί στο καταπράσινο Αθλητικό Κέντρο Γουδή (Κολυμβητήριο) το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Μαΐου από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν κορυφαίοι δάσκαλοι της yoga από γνωστές σχολές της πόλης, θα πραγματοποιηθούν εργαστήρια διαφορετικών ειδών yoga για όλα τα επίπεδα και τις ηλικίες, ενώ καλλιτέχνες και live πάρτι θα δώσουν μια ιδιαίτερη και ευχάριστη νότα διασκέδασης και κεφιού.

Συγκεκριμένα, τα τρία yoga – stages θα φιλοξενήσουν και από ένα διαφορετικό music corner με μουσικούς και παραδοσιακά όργανα που θα μεταφέρουν τους επισκέπτες σε άλλη διάσταση. (Veena: Leo Fernandez, Flute: Θοδωρής Πιστόλας, Kora: Έφη Ψαχούλια, Sitar: Περικλής Μπιτσόπουλος, Σαντούρι: Μάριος Παπαδέας, Bansuri: Γιώργος Μητσικάρης).

Το 2ο Yoga Spring Fair 2016 συνδιοργανώνεται από τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και το ραδιοφωνικό σταθμό Pepper. Η είσοδος είναι δωρεάν, ενώ όσοι επιθυμούν να εξασφαλίσουν μια θέση σε αυτό, πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο site του σταθμού.

entertainment.in.gr

Sports in

Oλυμπιακός: Η μεγάλη διαφορά με τον ΠΑΟ

Ο Ολυμπιακός πήρε στα χέρια του το πλεονέκτημα έδρας από την Μπαρτσελόνα και μέσα από το διπλό στη Βαρκελώνη, αναδύεται η μεγάλη διαφορά που έχει την εφετινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024