Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χωρίς Νεϊμαρ η Βραζιλία στο Κόπα Αμέρικα, αλλά με τον Γκάμπριελ

Χωρίς Νεϊμαρ η Βραζιλία στο Κόπα Αμέρικα, αλλά με τον Γκάμπριελ

Εκπλήξεις περιλάμβανε η αποστολή της εθνικής Βραζιλίας για το επετειακό Κόπα Αμέρικα που θα διεξαχθεί στις ΗΠΑ. Εκτός έμεινε ο Νεϊμάρ καθώς έγινε δεκτό το αίτημα της Μπαρτσελόνα να μην παίξει σε δύο μεγάλες διοργανώσεις το καλοκαίρι κι έτσι ο Κάρλος Ντούνγκα επέλεξε να τον χρησιμοποιήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στη θέση του κλήθηκε για πρώτη φορά το νέο «παιδί-θαύμα» της Σάντος (α' όπου είχε ξεκινήσει και ο Νεϊμάρ), ο 19χρονος Γκάμπριελ!

Εκπλήξεις περιλάμβανε η αποστολή της εθνικής Βραζιλίας για το επετειακό Κόπα Αμέρικα που θα διεξαχθεί στις ΗΠΑ. Εκτός έμεινε ο Νεϊμάρ καθώς έγινε δεκτό το αίτημα της Μπαρτσελόνα να μην παίξει σε δύο μεγάλες διοργανώσεις το καλοκαίρι κι έτσι ο Κάρλος Ντούνγκα επέλεξε να τον χρησιμοποιήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Είναι, άλλωστε, η πρώτη φορά που το ολυμπιακό τουρνουά έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τους Βραζιλιάνους από το Κόπα Αμέρικα, αφού τον Αύγουστο το Ρίο θα φορέσει τα γιορτινά του.

Παράλληλα, εκτός αποστολής έμειναν οι Νταβίντ Λουϊς, Τιάγκο Σίλβα της Παρί Σεν Ζερμέν και ο Μαρσέλο της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ο Ντούνγκα αναμορφώνει ριζικά την άμυνα της «Σελεσάο».

Κλήθηκε για πρώτη φορά το νέο «παιδί-θαύμα» της Σάντος (απ’ όπου είχε ξεκινήσει και ο Νεϊμάρ), ο 19χρονος Γκάμπριελ, ο γκολκίπερ της Μπενφίκα, Εντερσον και ο σέντερ μπάκ της Σάο Πάουλο, Ροντρίγκο Κάιο.

Το Κόπα Αμέρικα που συμπληρώνει 100 χρόνια «ζωής» ια διεξαχθεί από τις 3 έως τις 26 Ιουνίου στις ΗΠΑ. Συμμετέχουν οι 10 εθνικές ομάδες της Λατινικής Αμερικής και για πρώτη φορά έξι από τη συνομοσπονδία της CONCACAF (ΗΠΑ, Μεξικό, Κόστα Ρίκα, Τζαμάικα, Αϊτή, Παναμάς)

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Αλισον, Ντιέγκο Αλβες, Εντερσον

Αμυντικοί: Μιράντα, Ζιλ, Μαρκίνιος, Ροντρίγκο Κάιο, Ντάνι Αλβες, Φιλίπε Λουϊς, Φαμπίνιο, Ντάγκλας Σάντος

Μέσοι: Λουϊς Γκουστάβο, Ελίας, Ρενάτο Αουγκούστο, Φιλίπε Κουτίνιο, Λούκας Λίμα, Γουϊλιαν, Κασεμίρο, Ραφαέλ Αλκάνταρα, Ντάγκλας Κόστα

Επιθετικοί: Χουλκ, Γκάμπριελ, Ρικάρντο Ολιβεϊρα

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024