Μεγάλη νίκη για Αρβανίτη και Καραγκούνη σε ματς… θρίλερ
Μετά από μια «μάχη» 51 λεπτών Βίκυ Αρβανίτη και Πένυ Καραγκούνη πανηγύρισαν μια τεράστια νίκη επί των Γερμανίδων Χόλτβικ, Σέμλερ (Νο 9 του ταμπλό) στον πρώτο αγώνα του 8ου ομίλου στο Open του μπιτς βόλεϊ του Σότσι στη Ρωσία.
Μετά από μια «μάχη» 51 λεπτών Βίκυ Αρβανίτη και Πένυ Καραγκούνη πανηγύρισαν μια τεράστια νίκη επί των Γερμανίδων Χόλτβικ, Σέμλερ (Νο 9 του ταμπλό) στον πρώτο αγώνα του 8ου ομίλου στο Open του μπιτς βόλεϊ του Σότσι στη Ρωσία.
Η εθνική ομάδα των γυναικών επικράτησε με 2-1 (21-19, 27-29, 15-13) σ’ ένα παιχνίδι-θρίλερ, αλλά ταυτόχρονα αυτή η νίκη επιβεβαιώνει και τη συνεχή αγωνιστική πρόοδο της ομάδας.
Επόμενος αντίπαλος της εθνικής είναι οι Ρωσίδες Ουκόλοβα /Μπίρλοβα (στις 17:50) οι οποίες κέρδισαν νωρίτερα τις Ολλανδέζες Μπράακμαν/Σίνεμα με 2-0 (21-13, 21-16).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γαλλικά ΜΜΕ: «Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί την περίπτωση Φρανσίσκο»
- Ολυμπιακός: Μια εβδομάδα εκτός ο Σιπιόνι
- Τσιτσιπάς: «Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος, πρέπει να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου»
- Επικός Μέσι: «Το… τερμάτισα από το προηγούμενο Μουντιάλ» (vid)
- Ρόκα: «Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός με ξεκάθαρους στόχους» (vid)
- Χαμός με «Νοικιάστηκε» από τον Φουρνιέ στην Πάρο (vid)
- Ο Τραμπ εκθείασε τη FIFA για το σκάνδαλο Μπαλογκάν: «Ο Τζιάνι πήρε τη σωστή απόφαση»
- Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ζοέλ Ρόκα! (vid, pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442