Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φαήλος κατά Καμμένου: Ένας μπούρδας που παριστάνει τον στρατάρχη

Φαήλος κατά Καμμένου: Ένας μπούρδας που παριστάνει τον στρατάρχη

Πυρά κατά του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε ο Φαήλος Κρανιδιώτης, με αφορμή την εμφάνισή του με στολή παραλλαγής. «Η πλειοψηφία βλέπει έναν μπούρδα να παριστάνει τον στρατάρχη σαν αγουροξυπνημένος κυνηγός» είπε.

Πυρά κατά του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε μέσα από τον Αlpha 989 ο Φαήλος Κρανιδιώτης, με αφορμή την εμφάνισή του στο ΥΠΕΘΑ με στολή παραλλαγής.

«Εξοργίζομαι με το καραγκιοζιλίκι να βλέπω τον Καμμένο με στολή παραλλαγής. Από πού δικαιούται να το κάνει αυτό; Επειδή έπαιζε με τα στρατιωτάκια μικρός; Βγαίνει αυτός ο τύπος στο γραφείο του και φορά μια ολοκαίνουργια παραλλαγή. Με αγουροξυπνημένο κυνηγό έμοιαζε με την παραλλαγή.

» Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που μας ακούν, σε αντίθεση με την πολιτική ηγεσία, είναι κανονικοί άνθρωποι. Έχουν υπηρετήσει, δουλεύουν, έχουν αγωνίες. Ο απλός στρατιώτης στη Λήμνο, τη Ρόδο, την Κω… τον προσβάλει να βλέπει έναν μπούρδα να παριστάνει τον στρατάρχη σαν αγουροξυπνημένος κυνηγός».

Για να καταλήξει: «Δεν βρέθηκε ένας ταξίαρχος να του πει ‘κ. Υπουργέ τι είναι αυτά που κάνεις»; Δεν μπορεί να γελοιοποιούνται αυτά τα πράγματα. Καταρχήν δεν δικαιούται. Μιλάω για το να φοράει στολή χωρίς να δικαιούται. Δικαιούμαι να την φορέσω μόνο όταν μου χτυπήσουν την πόρτα με φύλλο πορείας. Δεν δικαιούμαι να την φοράω και να κάνω βόλτες. Και άλλοι πάνε στο Μοναστηράκι αγοράζουν στολές παραλλαγής για να μαζεύουν τις ελιές».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024