Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χάρτινα Gucci, η τελευταία μόδα για τους νεκρούς του Χονγκ Κονγκ

Χάρτινα Gucci, η τελευταία μόδα για τους νεκρούς του Χονγκ Κονγκ

Ο ιταλικός οίκος ειδών πολυτελείας Gucci έστειλε επιστολές σε καταστήματα του Χονγκ Κονγκ ζητώντας τους να πάψουν να πωλούν χάρτινες απομιμήσεις των προϊόντων του ως προσφορές για τους νεκρούς.

Ο ιταλικός οίκος ειδών πολυτελείας Gucci έστειλε επιστολές σε καταστήματα του Χονγκ Κονγκ ζητώντας τους να πάψουν να πωλούν χάρτινες απομιμήσεις των προϊόντων της ως προσφορές για τους εχθρούς.

Οι συγγενείς των νεκρών, λέει η παράδοση, οφείλουν να κρατούν ικανοποιημένους τους θανόντες προσφέροντάς τους φρούτα, εκλεκτά εδέσματα και χάρτινα αφιερώματα που καίγονται πάνω από τους τάφους για να φτάσουν στον άλλο κόσμο.

Όπως φαίνεται, οι πολυτελείς ιταλικές τσάντες και άλλα αξεσουάρ κρίνονται χρήσιμα ακόμα και στη μεταθανάτια ζωή. Εκτός από ρούχα και αξεσουάρ, αναφέρει το BBC, οι συγγενείς των νεκρών πλέον βάζουν φωτιά και σε χάρτινα σπορ αυτοκίνητα και επαύλεις με Δυτικό υπηρετικό προσωπικό.

«Σεβόμαστε απόλυτα το θέμα των κηδειών και πιστεύουμε ότι οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων δεν είχαν πρόθεση να παραβιάσουν το εμπορικό σήμα της Gucci» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Gucci Hong Kong, η οποία δείχνει να μην σκοπεύει να κινηθεί νομικά κατά των παραβατών.

Αν τα μαγαζιά συμμορφωθούν με το αίτημα της εταιρείας, οι συγγενείς των νεκρών ίσως επιτρέψουν σε πιο παραδοσιακά αφιερώματα, όπως ψεύτικα, φανταστικά χαρτονομίσματα με αστρονομική ονομαστική αξία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024