Απορρίφθηκαν από την ΕΠΟ οι εφέσεις ΑΕΚ και Ατρομήτου
Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση της ΑΕΚ και του Ατρομήτου για την τιμωρία τους. Οι δύο ομάδες είχαν τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών, δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο ύψους 70,750 ευρώ. Αμφότερες οι δύο ΠΑΕ κατέθεσαν έφεση, αλλά η απόφαση της αρμόδιας επιτροπής ήταν αρνητική. Η ΑΕΚ έχει ήδη εκτίσει τη μία αγωνιστική στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Πανιώνιο κι έτσι θα δώσει το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι των πλέι οφ χωρίς κόσμο, ενώ για τον Ατρόμητο η τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών μεταφέρεται για του χρόνου.
Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση της ΑΕΚ και του Ατρομήτου για την τιμωρία τους. Οι δύο ομάδες είχαν τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών, δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο ύψους 70,750 ευρώ. Αμφότερες οι δύο ΠΑΕ κατέθεσαν έφεση, αλλά η απόφαση της αρμόδιας επιτροπής ήταν αρνητική.
Η ΑΕΚ έχει ήδη εκτίσει τη μία αγωνιστική στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Πανιώνιο κι έτσι θα δώσει το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι των πλέι οφ χωρίς κόσμο, ενώ για τον Ατρόμητο η τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών μεταφέρεται για του χρόνου.
Αναλυτικά η σημερινή ανακοίνωση:
«Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:
-Με την υπ’ αριθμόν 37/27-4-2016 απόφασή της δέχεται τυπικά την έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της υπ΄ αριθμόν 112/2016 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE. Απορρίπτει κατ΄ ουσία.
-Με την υπ’ αριθμόν 38/27-4-2016 απόφασή της δέχεται τυπικά την έφεση της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ κατά της υπ΄ αριθμόν 111/2016 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE. Απορρίπτει κατ΄ ουσία.»
Μετά και από αυτή την εξέλιξη η βαθμολογία των πλέι οφ, που θα ξεκινήσουν στις 11 Μαίου, διαμορφώνεται ως εξής:
Παναθηναϊκός 2
ΑΕΚ 2
ΠΑΟΚ 0
Πανιώνιος 0
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- BILD: «Έκλεισε αριστερό μπακ η Άουγκσμπουργκ» – Τι γράφουν για τον Γιαννούλη
- Το μήνυμα του Παπανικολάου μετά την ανανέωση: «Να δημιουργήσουμε νέες θρυλικές στιγμές για τον Ολυμπιακό μας» (vid)
- Επίσημη η επιστροφή: Ο Μάικ Μπατίστ ξανά στον Παναθηναϊκό (pic)
- Γιαμάλ: «Αν η Γαλλία πρέπει να φοβάται κάποια ομάδα, αυτή είμαστε εμείς»
- Το Βέλγιο διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε χέρι του Ρόδρι: Ο λόγος που διαιτητής και VAR δεν το έδωσαν… (vid)
- Σοβαρό επεισόδιο με Αντεμπάγιο και Χίρο στο Λας Βέγκας
- Ο Σκαλόνι υποκλίθηκε ξανά στον Μέσι: «Όσο θέλει να παίζει, θα είναι ο καλύτερος»
- Επίσημο το «μπαμ»: Ο Μάικ Τζέιμς στην Αναντολού Εφές!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442