Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Νοβίτσκι θα παίξει και τη νέα σεζόν στο ΝΒΑ

Ο Νοβίτσκι θα παίξει και τη νέα σεζόν στο ΝΒΑ

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι διέψευσε (ξανά) τις φήμες πως σκέφτεται ν' αποσυρθεί από τα γήπεδα και ξεκαθάρισε πως θα τηρήσει το συμβόλαιο του. Ο Γερμανός σούπερ σταρ των Μάβερικς δήλωσε σχετικά πως έχει συμβόλαιο με τους Μάβερικς γι' έναν ακόμη χρόνο και μετά σκοπεύει ν' αποσυρθεί σε ηλικία 39 χρόνων.

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι διέψευσε (ξανά) τις φήμες πως σκέφτεται ν’ αποσυρθεί από τα γήπεδα και ξεκαθάρισε πως θα τηρήσει το συμβόλαιο του. Ο Γερμανός σούπερ σταρ των Μάβερικς δήλωσε σχετικά πως έχει συμβόλαιο με τους Μάβερικς γι’ έναν ακόμη χρόνο και μετά σκοπεύει ν’ αποσυρθεί σε ηλικία 39 χρόνων:

«Μπορεί να νιώθω κουρασμένος από όλα αυτά τα χρόνια, αλλά έχω ακόμη συμβόλαιο με τους Μαβς και θα το τηρήσω», δήλωσε σχετικά ο βετεράνος σταρ, ο οποίος από το 1999 αγωνίζεται στην ομάδα του Τέξας, μετά τον αποκλεισμό των Μάβερικς από την Οκλαχόμα (4-1), στον 1ο γύρο των πλέι οφ.

«Σίγουρα δεν θα αποσυρθώ. Δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα. Ένιωσα πολύ καλά φέτος και ήμουν αποτελεσματικός για την ομάδα, οπότε δεν υπάρχει θέμα να σταματήσω», συμπλήρωσε ο Γερμανός σταρ, που έχει οψιόν 8,69 εκατ. δολαρίων για την επόμενη σεζόν.

Φέτος, παρότι το καλοκαίρι καταπονήθηκε από το Ευρωμπάσκετ, είχε 18,3 πόντους και 6,5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, ενώ στα πλέι οφ πρόσφερε 20,4 πόντους ανά αγώνα στην ομάδα του. Το 2011 φόρεσε το δακτυλίδι του πρωταθλητή ενώ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης των τελικών και το 2007 ψηφίσθηκε MVP του πρωταθλήματος.

Εχει συμμετάσχει 13 φορές σε All Star Game, είναι πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μάβερικς, ενώ αναδείχθηκε MVP στο παγκόσμιο κύπελλο του 2002 (χάλκινο μετάλλιο) και στο Ευρωμπάσκετ του 2005 (αργυρό μετάλλιο).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024