Η ΠΑΕ Λάρισα θα διεκδικήσει το ποσό του προστίμου της από τον υπεύθυνο οπαδό
Εντονη ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ Λάρισας στο πρόστιμο που της επιβλήθηκε για ρίψη αντικειμένου, η οποία δεσμεύτηκε να αναζητήσει τον δράστη για να καλύψει εκείνος τη ζημιά.
Εντονη ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ Λάρισας στο πρόστιμο που της επιβλήθηκε για ρίψη αντικειμένου, η οποία δεσμεύτηκε να αναζητήσει τον δράστη για να καλύψει εκείνος τη ζημιά.
Η ρίψη μπουκαλιού στον αντιπρόεδρο του Απόλλωνα Σμύρνης, Αντώνη Λεβεντογιάννη, στοίχισε πρόστιμο 13.500 ευρώ στη Λάρισα.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:
«Η επιπολαιότητα και η κακώς εννοούμενη μαγκιά κάποιων οπαδών από τα επίσημα, στις προκλήσεις του Λεβεντογιάννη, και η αντίδρασή τους να πετάξουν ένα άδειο πλαστικό μπουκάλι προς το μέρος του, σε πρώτο βαθμό αποφασίστηκε από τον Αθλητικό Δικαστή κ. Βόμβα να κοστίσει 13.500€.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα καταθέσει έφεση κι εφόσον παραμένει το ποσό, θα στραφεί κατά του συγκεκριμένου προσώπου που πέταξε το μπουκάλι και θα τα διεκδικήσει διότι τα στοιχεία του είναι γνωστά. Ευτυχώς, δεν είχαμε τιμωρία έδρας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- LIVE: Η κλήρωση του ΠΑΟΚ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League
- Ολυμπιακός: Τα δύο ζευγάρια που θα προκύψει ο αντίπαλός του αν προκριθεί στα playoffs
- Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με τη Ναϊμέγκεν στον 3ο προκριματικό του Champions League
- LIVE: Η κλήρωση του Ολυμπιακού για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League
- Η μπουνιά του Μολίνα στον Ρόδι που δεν είδε κανείς μετά το τέλος του τελικού (vid)
- Παρουσιάζεται ο Οσμάν από τον ΠΑΟΚ
- Μυθικό «κράξιμο» στην Αργεντινή για την έλλειψη σεβασμού στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία (vid)
- Ο Κέντρικ Ναν έβγαλε τραγούδι: «Κάντε στην άκρη» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442