Πογιέτ: «Φεύγω το καλοκαίρι από την ΑΕΚ», επιβεβαίωσε η ΠΑΕ
Παρελθόν από την ΑΕΚ θα αποτελέσει το καλοκαίρι ο Γκουστάβο Πογιέτ. Σύμφωνα με δήλωση που μοίρασαν οι εκπρόσωποί του στην Ελλάδα, ο τεχνικός της Ένωσης θα αποχωρήσει το καλοκαίρι, καθώς είναι δυσαρεστημένος από το γεγονός ότι δημοσιεύτηκαν στον Τύπο παραπλανητικά ρεπορτάζ. Το επιβεβαίωσε και η ΠΑΕ με δική της ανακοίνωση.
Παρελθόν από την ΑΕΚ θα αποτελέσει το καλοκαίρι ο Γκουστάβο Πογιέτ. Σύμφωνα με δήλωση που μοίρασαν οι εκπρόσωποί του στην Ελλάδα, ο τεχνικός της Ένωσης θα αποχωρήσει το καλοκαίρι, καθώς είναι δυσαρεστημένος από το γεγονός ότι δημοσιεύτηκαν στον Τύπο παραπλανητικά ρεπορτάζ.
Αναλυτικά η δήλωση του Πογιέτ:
«Θα ήθελα να πληροφορήσω τους οπαδούς της ΑΕΚ ότι θα φύγω από το σύλλογό όταν λήξει το συμβόλαιό μου το καλοκαίρι.
Μετά τη χτεσινή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου και του μάνατζέρ μου και αφού διάβασα παραπλανητικά ρεπορτάζ στο σημερινό Τύπο για τη συνάντηση, κάθισα με τους βοηθούς και όλη την προπονητική μου ομάδα και ανέλυσα “γιατί έγινε η συνάντηση” και “τι ειπώθηκε σε αυτήν” και αποφάσισα ότι θα φύγω το καλοκαίρι, ενάντια στην ξεκάθαρη αρχική μου επιθυμία και πρόθεση να μείνω στην ΑΕΚ.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίκτες για ό,τι έκαναν μέχρι τώρα για τους οπαδούς μας, το σύλλογο, την προπονητική μου ομάδα και για εμένα και να τους ζητήσω για μια τελευταία προσπάθεια για να κάνουμε τους οπαδούς της ΑΕΚ περήφανους για την αγαπημένη τους ομάδα.
Πέρασα υπέροχα στην Ελλάδα, ο κόσμος ήταν πολύ θερμός μαζί μου, με την οικογένειά μου και με μένα και δεν θα ξεχάσω ποτέ πώς είναι η ζωή εδώ σε αυτή την πανέμορφη χώρα.
Σας ευχαριστώ ξανά όλους και ας ευχαριστηθούμε μαζί τα τελευταία μας μεγάλα παιχνίδια».
Ανακοίνωση και από την ΠΑΕ ΑΕΚ:
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώθηκε σήμερα για την οριστική απόφαση του προπονητή Γκουστάβο Πογιέτ να μην συνεχίσει στην ομάδα μας, μετά το καλοκαίρι. Για την ΑΕΚ αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι ο κρίσιμος αυριανός ημιτελικός του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο. Όλα τα υπόλοιπα θα τα δούμε μετά τον αγώνα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Χάος στο Παρίσι μετά τον τελικό του Champions League – Σοβαρά επεισόδια με 416 προσαγωγές και ολονύχτιες συγκρούσεις (vids)
- Οι Σπερς εκθρόνισαν τους Θάντερ με MVP Γουεμπανιάμα και έφυγαν για τελικούς με τους Νικς (vid)
- Οπαδοί του Ολυμπιακού πήγαν στο σπίτι του Πίτερς για να του ζητήσουν να μείνει
- Μήτρου-Λονγκ: «Θέλω τίτλο με τον Άρη, σπίτι μου η Θεσσαλονίκη»
- ‘Ετσι αποθέωσε η Euroleague τον Πίτερς (vid)
- Η Άρσεναλ έχασε το Champions League χωρίς… ήττα
- Βίοι αντίθετοι: Οι παίκτες της Παρί γλεντούσαν και οι παίκτες της Άρσεναλ ήταν απαρηγόρητοι (vids)
- Η Παρί έχει στα «ραντάρ» της, το ρεκόρ της Ρεάλ Μαδρίτης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 31.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/rad-pozniakov-134-72ac7W4-unsplash-315x220.jpg)






























































![Περισσότερες από 410 συλλήψεις στη Γαλλία, οι 283 στο Παρίσι κατά τη διάρκεια σοβαρών επεισοδίων [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/2026-05-30T214003Z_1512690443_UP1EM5U1O6P5Q_RTRMADP_5_SOCCER-CHAMPIONS-PSG-ARS-PARIS-315x220.jpg)










Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442