Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Πογιέτ: «Φεύγω το καλοκαίρι από την ΑΕΚ», επιβεβαίωσε η ΠΑΕ

Πογιέτ: «Φεύγω το καλοκαίρι από την ΑΕΚ», επιβεβαίωσε η ΠΑΕ

Παρελθόν από την ΑΕΚ θα αποτελέσει το καλοκαίρι ο Γκουστάβο Πογιέτ. Σύμφωνα με δήλωση που μοίρασαν οι εκπρόσωποί του στην Ελλάδα, ο τεχνικός της Ένωσης θα αποχωρήσει το καλοκαίρι, καθώς είναι δυσαρεστημένος από το γεγονός ότι δημοσιεύτηκαν στον Τύπο παραπλανητικά ρεπορτάζ. Το επιβεβαίωσε και η ΠΑΕ με δική της ανακοίνωση. 

Παρελθόν από την ΑΕΚ θα αποτελέσει το καλοκαίρι ο Γκουστάβο Πογιέτ. Σύμφωνα με δήλωση που μοίρασαν οι εκπρόσωποί του στην Ελλάδα, ο τεχνικός της Ένωσης θα αποχωρήσει το καλοκαίρι, καθώς είναι δυσαρεστημένος από το γεγονός ότι δημοσιεύτηκαν στον Τύπο παραπλανητικά ρεπορτάζ.

Αναλυτικά η δήλωση του Πογιέτ:

«Θα ήθελα να πληροφορήσω τους οπαδούς της ΑΕΚ ότι θα φύγω από το σύλλογό όταν λήξει το συμβόλαιό μου το καλοκαίρι.

Μετά τη χτεσινή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου και του μάνατζέρ μου και αφού διάβασα παραπλανητικά ρεπορτάζ στο σημερινό Τύπο για τη συνάντηση, κάθισα με τους βοηθούς και όλη την προπονητική μου ομάδα και ανέλυσα «γιατί έγινε η συνάντηση» και «τι ειπώθηκε σε αυτήν» και αποφάσισα ότι θα φύγω το καλοκαίρι, ενάντια στην ξεκάθαρη αρχική μου επιθυμία και πρόθεση να μείνω στην ΑΕΚ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίκτες για ό,τι έκαναν μέχρι τώρα για τους οπαδούς μας, το σύλλογο, την προπονητική μου ομάδα και για εμένα και να τους ζητήσω για μια τελευταία προσπάθεια για να κάνουμε τους οπαδούς της ΑΕΚ περήφανους για την αγαπημένη τους ομάδα.

Πέρασα υπέροχα στην Ελλάδα, ο κόσμος ήταν πολύ θερμός μαζί μου, με την οικογένειά μου και με μένα και δεν θα ξεχάσω ποτέ πώς είναι η ζωή εδώ σε αυτή την πανέμορφη χώρα.

Σας ευχαριστώ ξανά όλους και ας ευχαριστηθούμε μαζί τα τελευταία μας μεγάλα παιχνίδια».

Ανακοίνωση και από την ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώθηκε σήμερα για την οριστική απόφαση του προπονητή Γκουστάβο Πογιέτ να μην συνεχίσει στην ομάδα μας, μετά το καλοκαίρι. Για την ΑΕΚ αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι ο κρίσιμος αυριανός ημιτελικός του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο. Όλα τα υπόλοιπα θα τα δούμε μετά τον αγώνα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024