Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συστάσεις Ρήγα προς τους «53+» να είναι «πιο προσεκτικοί»

Συστάσεις Ρήγα προς τους «53+» να είναι «πιο προσεκτικοί»

Αιχμές κατά της κίνησης των «53+» άφησε ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας, με αφορμή νέα παρέμβασή τους στην οποία αναφέρουν ότι «δεν είναι αυτοσκοπός η παρουσία στη διακυβέρνηση, καθώς είναι προτιμότερο να φεύγει κανείς μαχόμενος, παρά να κρατά την εξουσία συμβιβαζόμενος πέραν ενός σημείου».

Αιχμές κατά της κίνησης των «53+» άφησε ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑΠαναγιώτης Ρήγας,με αφορμή νέα παρέμβασή τους στην οποία αναφέρουν ότι«δεν είναι αυτοσκοπός η παρουσία στη διακυβέρνηση, καθώς είναι προτιμότερο να φεύγει κανείς μαχόμενος, παρά να κρατά την εξουσία συμβιβαζόμενος πέραν ενός σημείου».

«Ο ΣΥΡΙΖΑείναι ένα δημοκρατικό, πλουραλιστικό κόμμα, αλλά να είμαστε όλοι προσεκτικοί… Στόχος της εσωτερικής τρόικας είναι να πέσει η κυβέρνηση» ανέφερε χαρακτηριστικά στον Σκάι, προσθέτοντας ότι «είναι σεβαστές οι σκέψεις,αλλά έχουμε ομόφωνες αποφάσειςκαι στην ΠΓ και στην ΚΕ, δεν θα τους περάσει». «Έχουμε κυβέρνηση τετραετίας που θα φέρει τις απαιτούμενες αλλαγές στον τόπο» τόνισε.

Σε ό,τι αφορά τη διαπραγμάτευση, ανέφερε ότι πρέπει να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση. «Μπορεί να υπήρξε και μια ολιγωρία από εμάς τον Οκτώβριο, αλλά ήταν μικρή, οι καθυστερήσειςαπό τους θεσμούς είναι μεγαλύτερες» πρόσθεσε.

«Αν νομίζουν ότιμε πλασματικά στοιχεία μπορούν να πλήξουν τη συμφωνία τότε επιβεβαιώνεται ότι η συμφωνία είναι ετεροβαρής» πρόσθεσε.

Τέλος, έκανε λόγο για «εμμονή από το ΔΝΤ,που επιμένει σε πράγματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα». Όπως διευκρίνισε το θέμα των μέτρων «κάβα» θα πρέπει να συζητηθείμετά την ολοκλήρωσητης πρώτης αξιολόγησης.

Σημειώνεται ότι εξέχων στέλεχος της κίνησης των «53+» στο κυβερνών κόμμα είναι ο υπουργός ΟικονομικώνΕυκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος φέρεται προβληματισμένος ακόμη και για την παραμονή του στην κυβέρνηση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ο Ολυμπιακός στο σπίτι του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου (pics, vids)

Ο Ολυμπιακός επισκέφτηκε το… σπίτι της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας, λίγες μέρες πριν τον σπουδαίο ημιτελικό με τη Μίλαν για το Youth League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024