Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απορρίφθηκε η καταγγελία του Ολυμπιακού κατά ΠΑΟ και Γιαννακόπουλου

Απορρίφθηκε η καταγγελία του Ολυμπιακού κατά ΠΑΟ και Γιαννακόπουλου

Καταχρηστική έκρινε την καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός από την 23η Ιουλίου 2015 κατά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ. Η καταγγελία των «ερυθρόλευκων», η οποία απορρίφθηκε σήμερα από το αρμόδιο όργανο του ΕΣΑΚΕ, αφορούσε δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μετά τον 3ο και τελευταίο τελικό στα περσινά πλέι οφ της Α1, σύμφωνα με την οποία «η ομάδα του χρόνου θα κερδίζει και εσάς».

Καταχρηστική έκρινε την καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός από την 23η Ιουλίου 2015 κατά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ. Η καταγγελία των «ερυθρόλευκων», η οποία απορρίφθηκε σήμερα από το αρμόδιο όργανο του ΕΣΑΚΕ, αφορούσε δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μετά τον 3ο και τελευταίο τελικό στα περσινά πλέι οφ της Α1, σύμφωνα με την οποία «η ομάδα του χρόνου θα κερδίζει και εσάς». Η δήλωση αυτή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου αναφερόταν στους διαιτητές.

Ήδη, στις 21 Ιουλίου, οι 14 ομάδες-μέλη του ΕΣΑΚΕ είχαν λάβει κοινή απόφαση να μην γίνονται πλέον καταγγελίες για περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε προβεί στη δήλωση αυτή στις 15 Ιουνίου, με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να προβαίνει σε καταγγελία ενάμιση μήνα μετά.

Στο μεταξύ, ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής επιβλήθηκε στον παίκτη του Κολοσσού Ρόδου, Σωτήρη Μανωλόπουλο, για την αποβολή του στον αγώνα με τον Άρη, το περασμένο Σάββατο, 9 Απριλίου, λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς προς τον πρόσωπο διαιτητή.

Στις σημερινές αποφάσεις του ΕΣΑΚΕ αναφέρεται:

«26/15-4-2016

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Απορρίπτεται η από 23-7-2015 καταγγελία της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ κατά:

1) της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ και

2) του Δημητρίου Γιαννακόπουλου για τη δημόσια δήλωση του τελευταίου στις 15-6-2015 στην εφημερίδα «Η ΠΡΑΣΙΝΗ»

25/15-4-2016

ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Επιβάλλεται στον αθλητή της Α.Ο. ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ ΚΑΕ, Σωτήρη Μανωλόπουλο, ο οποίος απεβλήθη από τον αγώνα από τον διαιτητή συνεπεία ανάρμοστης συμπεριφοράς προς το πρόσωπο του διαιτητή, ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΑΡΗ της 9-4-2016».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Το ξέσπασμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στο πέναλτι που χάρισε την πρόκριση στην Κ19 στον τελικό (vid)

Δείτε πως «ξέσπασε» ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο νικητήριο πέναλτι του Λιατσικούρα το οποίο χάρισε την πρόκριση στον Ολυμπιακό για τον τελικό του Youth League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024