Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ημερομηνίες πρεμιέρας για 2ο κύκλο «Marco Polo» και «The Crown»

Ημερομηνίες πρεμιέρας για 2ο κύκλο «Marco Polo» και «The Crown»

...

Μαντώ Σιώμου

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Netflix πριν λίγο καιρό, σε συνέντευξη Τύπου, ο δεύτερος κύκλος της περιπετειώδης σειράς Marco Polo θα ξεκινήσει στις 1 Ιουλίου, ενώ η νέα δραματική σειρά The Crown θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Νοεμβρίου.

Marco Polo

H συνέχεια της δημοφιλής σειράς Marco Polo θα κάνει το ντεμπούτο της, με 10 επεισόδια, στις 1 Ιουλίου. Το ταξίδι του διάσημου εξερευνητή συνεχίζεται στην Κίνα, τον 13ο αιώνα στην αυλή του αυτοκράτορα Κουμπλάι Χαν. Σε σενάριο Τζον Φάσκο η σειρά είναι γεμάτη αντιπαλότητα, απληστία, προδοσία και σεξουαλική ίντριγκα. Ο Φάσκο και ο Νταν Μίναχαν παραμένουν εκτελεστικοί παραγωγοί, μαζί με τους Χάρβεϊ και Μπομπ Γουαϊνστάιν, και την Ελίζαμπεθ Σάρνοφ στην παραγωγή.

Toν πρωταγωνιστικό ρόλο αναλαμβάνει ο ΛορέντζοΡικέλμι, παρέα με τον Μπενεντίκτ Γουόνγκ, την Τζόαν Τσεν και τον Τσιν Χαν.

The Crown

Η σειρά αναφέρεται στην ιστορία της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’, στα πρώτα χρόνια της βασιλείας και του γάμου της. Σεναριογράφος είναι ο Πίτερ Μόργκαν, ο οποίος επιδέξια χειρίστηκε την ιστορία της δεύτερης μακροβιότερης μονάρχη του βρετανικού στέμματος, στην ταινία The Queen, καθώς και στην θεατρική παράσταση The Audience, όπου βασίζεται η σειρά.

Μάλιστα, ο Πίτερ Μόργκαν κέρδισε Όσκαρ για το σενάριό του στην ταινία «Η βασίλισσα» το 2006. Η σειρά φαίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον για τους λάτρεις της ιστορίας, ενώ περιμένουμε να αποκαλυφθούν περισσότερα από ένα μυθιστόρημα με πολιτικές αντιπαλότητες.

ΗΚλερ Φόι αναλαμβάνει ξανά βασιλικό ρόλο, αφού στην σειρά Wolf Hall του BBC, έπαιζε την Άννα Μπολέιν -σύζυγο του βασιλιά της Αγγλίας Ερρίκου Η’, με συμπρωταγωνιστές τους Τζον Λίθγκοου, Ματ Σμιθ, Βικτώρια Χάμιλτον, Τζάρεντ Χάρις, Βανέσα Κίρμπι και Άιλιν Άτκινς. Σε σκηνοθεσία Στίβεν Ντάλντρι, η σειρά θα κάνει πρεμιέρα σε όλο τον κόσμο με 10 επεισόδια στις 4 Νοεμβρίου.

entertainment.in.gr

Sports in

«Μπάχαλο» στη Γαλλία για τον… πετεινό στην φανέλα (pic)

Τσακώνονται σαν τα… κοκόρια οι Γάλλοι οπαδοί για τον τεράστιο πετεινό στη νέα φανέλα της Εθνικής Γαλλίας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024