Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H κωμική σειρά New Girl ανανεώθηκε για 6η σεζόν

H κωμική σειρά New Girl ανανεώθηκε για 6η σεζόν

...

Μαντώ Σιώμου

Η Τζες και η παρέα της, οι διασκεδαστικοί χαρακτήρες της κωμικής σειράς του FOX, New Girl, που εδώ και πέντε χρόνια, έχουν κλέψει την παράσταση με το χιούμορ, τους έρωτες, τις φιλίες και τις γκάφες τους, θα συνεχίσουν να προσφέρουν αστείρευτο γέλιο στους οπαδούς τους, με νέες περιπέτειες.

Ο πρόεδρος της ψυχαγωγίας του τηλεοπτικού δικτύου FOX, Ντέιβιντ Μέιντεν, ανακοίνωσε την ανανέωση της σειράς αφού ευχαρίστησε την δημιουργό της, Ελίζαμπεθ Μέριγουεδερ, για το έξοχο διάλογο, την εφευρετικότητα, και τιςπνευματώδεις ερμηνείες των ηθοποιών, μιας συναρπαστικής ιστορίας.

Ο Μέιντεν συνεχάρη το New Girl, που πρόσφατα έκλεισε το εκατοστό επεισόδιό του, δηλώνοντας ότι ανυπομονεί για το επόμενο ανατρεπτικό και ξεκαρδιστικό κεφάλαιο στις ζωές των χαρακτήρων.

Η κωμική σειρά, επικεντρώνεται στη σχέση της χαριτωμένα ανέμελης Τζες (Ζόι Ντεσανέλ), με τους τέσσερις εκκεντρικούς συγκάτοικούς της, τον Νικ (Τζέικ Μ. Τζόνσον), τον Σμίντ (Μαξ Γκρίνφιλντ), τον Γουίνστον (Λαμόρν Μόρις), τον Κόουτς (Ντέιμον Ουέγιανς) και την καλύτερή της φίλη, Σίσι (Χάνα Σιμόν).

Στα νέα επεισόδια του 5ου κύκλου είδαμε την Τζεςνα ασκεί καθήκοντά ενόρκου, τον Νικ και τον Σμιντ να προσπαθούν να διευθύνουν το μπαρ, την Σίσι να ψάχνει για δουλειά και τον Γουίνστον να μπλέκει τα ερωτικά με τα επαγγελματικά. Λίγο πριν το τέλος του τον Μάιο, περιμένουμε να δούμε την επιστροφή του Κόουτς, ο οποίος είχε μετακομίσει στην Νέα Υόρκη, την επανεμφάνιση της Μέγκαν Φοξ ως Ρέγκαν και της Νασίμ Πεντράντ ως Άλι.

Στην σειρά έως τώρα έχουν κάνει την εμφάνισή τους πολλοί διάσημοι, όπως η Τζέιμι Λι Κέρτις, ο Prince, η Τέιλορ Σουίφτ, ο Άνταμ Μπρόντι, η Τζέσικα Μπίελ, η Ολίβια Μαν, με πιο πρόσφατη αυτή του Ντέρμοτ Μαλρόνεϊ ως πατέρα του Σμιντ.

Τέλος, αναμένουμε μια νέα εμφάνιση, αυτή της Σόνικα Μάρτιν Γκριν, το νέο ερωτικό ενδιαφέρον του Γουίνστον, για ένα αποχαιρετιστήριο, ίσως, γαμήλιο πάρτι, με πολύ ποτό μήπως παίξουν ξανά «True America».

*Το FOX Life είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω NOVA, OTE TV και CYTA Hellas.

entertainment.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024