Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εύκολα ο ΠΑΟ, βήμα πρόκρισης ο Υδραϊκός, «έπεσε» η ΝΕ Πατρών

Εύκολα ο ΠΑΟ, βήμα πρόκρισης ο Υδραϊκός, «έπεσε» η ΝΕ Πατρών

Ευκολότερα του αναμενομένου έκανε ο Παναθηναϊκός το 1-0 επί του ΠΑΟΚ, στη μεταξύ τους σειρά για την Α΄ φάση των πλέι-οφ της Α1 πόλο των ανδρών. Ο «πράσινοι» επιβλήθηκαν με 12-6 στο Ιλίσιο κολυμβητήριο και πήραν την πρώτη από τις δύο νίκες που απαιτούνται για να περάσουν στους ημιτελικούς. Ο Υδραϊκός έκανε το πρώτο βήμα για να περάσει -για παρθενική φορά στην ιστορία του- στην τετράδα της Α1 πόλο των ανδρών, καθώς επικράτησε σήμερα στον Άλιμο με 11-9 του Εθνικού, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για την Α΄ φάση των πλέι-οφ.

Ευκολότερα του αναμενομένου έκανε ο Παναθηναϊκός το 1-0 επί του ΠΑΟΚ, στη μεταξύ τους σειρά για την Α΄ φάση των πλέι-οφ της Α1 πόλο των ανδρών. Ο «πράσινοι» επιβλήθηκαν με 12-6 στο Ιλίσιο κολυμβητήριο και πήραν την πρώτη από τις δύο νίκες που απαιτούνται για να περάσουν στους ημιτελικούς.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» αντιστάθηκε μόνο την πρώτη περίοδο (2-1), με τους γηπεδούχους να κυριαρχούν στη συνέχεια και να φτάνουν άνετα στη νίκη. Ο Τεό Λοράντος είχε ξανά στη διάθεσή του τους Κόνγουεϊ και Τοράκη, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο προολυμπιακό τουρνουά με την εθνική ομάδα του Καναδά.

Η σειρά μεταφέρεται στο Ποσειδώνιο της Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή, ενώ αν χρειαστεί τρίτος αγώνας, αυτός θα γίνει την Κυριακή στο Ιλίσιο. Ο νικητής της σειράς θα παίξει στα ημιτελικά με τη Βουλιαγμένη.

Να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Θωμάκος, με το γκολ που πέτυχε το δεύτερο οκτάλεπτο της αποψινής αναμέτρησης, έφτασε τα 1.000 στην καριέρα του στην Α1 και γίνεται ο τρίτος παίκτης, μετά τους Γιώργο Αφρουδάκη και Αντώνη Βλοντάκη, που φτάνει σε αυτό το ορόσημο.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 5-1, 4-2, 1-2

Τα γκολ:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Πρίμορατς 3, Δερμιτζάκης 3, Γαβαλάς, Βιτέλας, Καπετανάκης, Τοράκης, Κόνγουεϊ, Καλογεράκος

ΠΑΟΚ: Κουτσιαλής 3, Παπαποστόλου, Θωμάκος, Σολανάκης

Βήμα πρόκρισης ο Υδραϊκός

Ο Υδραϊκός έκανε το πρώτο βήμα για να περάσει -για παρθενική φορά στην ιστορία του- στην τετράδα της Α1 πόλο των ανδρών, καθώς επικράτησε σήμερα στον Άλιμο με 11-9 του Εθνικού, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για την Α΄ φάση των πλέι-οφ.

Σε ένα δυνατό παιχνίδι, με αρκετά νεύρα και πολλές αποβολές, οι γηπεδούχοι πήραν ένα μικρό προβάδισμα στο τρίτο οκτάλεπτο και το διατήρησαν ως το τέλος, με τους πολύπειρους Βλοντάκη και Μπλάνη να διαμορφώνουν το 11-8 και να «καθαρίζουν» το ματς, πριν μειώσει ο Αργυρόπουλος λίγο πριν τη λήξη.

Η σειρά μεταφέρεται την Παρασκευή στον Πειραιά, όπου ο Υδραϊκός θα ψάξει τη νίκη-πρόκριση και ο Εθνικός την ισοφάριση. Αν ο «αυτοκράτορας» κάνει το 1-1, τα πάντα θα κριθούν σε τρίτο παιχνίδι, που θα γίνει το Σάββατο στον Άλιμο. Ο νικητής της σειράς θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον Ολυμπιακό.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 2-1, 4-1, 4-4

Τα γκολ:

ΥΔΡΑΪΚΟΣ: Κοκκινάκης 4, Μπλάνης 3, Λ. Μαυρωτάς, Τσαχειλίδης, Λιαπάκης, Βλοντάκης

ΕΘΝΙΚΟΣ: Αργυρόπουλος 4, Τζώρτζης 2, Μπεριστιάνος, Χαραλαμπόπουλος, Θαλασσινός

Έμεινε το Παλαιό Φάληρο, «έπεσε» η ΝΕ Πατρών

Το Παλαιό Φάληρο «σφράγισε» την παραμονή του στην Α1 πόλο ανδρών, καθώς συνέτριψε 22-2 τη ΝΕ Πατρών στα πλέι-άουτ και έκανε το 3-0 στα μεταξύ τους παιχνίδια (συμπεριλαμβανομένων και των αγώνων της κανονικής περιόδου).

Η αχαϊκή ομάδα είχε έτσι κι αλλιώς μισοδιαλυθεί από τα μέσα του β΄ γύρου και είχε ουσιαστικά συμβιβαστεί από καιρό με την επιστροφή της στην Α2, ένα χρόνο μετά την άνοδό της στη μεγάλη κατηγορία.

Τα οκτάλεπτα: 5-0, 6-0, 6-1, 5-1

Τα γκολ:

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ: Πέττας 5, Τρούλος 4, Αλαφραγκής 3, Κάκαρης 3, Αλεξίου 2, Χάλαρης, Γαρδίκας, Θεοδωρόπουλος, Φωκάς, Πρωτοψάλτης

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ: Νταλάπας 2

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024