Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ξεκινούν τα γυρίσματα της βιογραφικής ταινίας του Μόρισεϊ

Ξεκινούν τα γυρίσματα της βιογραφικής ταινίας του Μόρισεϊ

...

Τζωρτζίνα Ντούτση

Τα νέα είναι ευχάριστα για τους θαυμαστές του βρετανού τραγουδιστή Μόρισεϊ, καθώς τα γυρίσματα για τη νέα κινηματογραφική βιογραφία του καλλιτέχνη ξεκινούν μέσα στον Απρίλιο στο Μάντσεστερ.

Ο προσωρινός -ενδεχομένως- τίτλος της ταινίας θα είναι Steven, το μικρό όνομα του Μόρισεϊ και το φιλμ θα επικεντρωθεί στα εφηβικά και νεανικά χρόνια στο Μάντσεστερ τη δεκαετία του ’70,προτού γίνει frontman των Smiths και στο κομμάτι εκείνο της ζωής του που αργότερα επηρέασε μερικά από τα αγαπημένα και εμβληματικά τραγούδια του γκρουπ. Η ταινία θα αποτελεί περισσότερο ένα πορτρέτο του Βρετανού παρά μια συμβατική βιογραφία.

O Στίβεν Πάτρικ Μόρισεϊ ίδρυσε τους Smiths του 1982 με τον Τζόνι Μαρ. Το συγκρότημα διαλύθηκε πέντε χρόνια μετά, το 1982 και ο Μόρισεϊ ακολούθησε μια επιτυχημένη σόλο καριέρα που διαρκεί μέχρι και σήμερα.

Το βρετανό ερμηνευτή θα ενσαρκώσει ο σκοτσέζος ηθοποιός Τζακ Λόουντεν, ο οποίος πέρασε από οντισιόν για το ρόλο. Ο Λόουντεν έχει σπουδάσει στο Royal Scottish Academy of Music and Drama όπου και έμαθε να τραγουδάει. Η σκηνοθεσία του φιλμ ανήκει στον Μαρκ Γκιλ ο οποίος συνυπογράφει το σενάριο με τον πρωτοεμφανιζόμενο Γουίλιαμ Θάκερ. Στο καστ της ταινίας θα δούμε ακόμη την Τζέσικα Μπράουν Φίντλεϊ, γνωστή από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά Downton Abbey, η οποία θα υποδυθεί τη βρετανίδα φίλη του τραγουδιστή, επίσης μουσικό και εικαστικό, Linder Sterling.

entertainment.in.gr

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024