Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φρίκη στο Σιάτλ: Ανθρώπινα μέλη σε κάδο ανακύκλωσης

Φρίκη στο Σιάτλ: Ανθρώπινα μέλη σε κάδο ανακύκλωσης

Σε φρικαλέα δραματικό τέλος φαίνεται ότι φτάνει η αναζήτηση μίας 40χρονης που αγνοείτο από το Σάββατο στο Σιάτλ, ξεκινώντας πλέον μία ιστορία που έχει σοκάρει την πόλη: Βρέθηκαν τρία ανθρώπινα μέλη σε κάδο ανακύκλωσης που, κατά την αστυνομία, προέρχονται από την τεμαχισμένη σορό της γυναίκας. Έχει γίνει μία σύλληψη και όλα φαίνεται ότι είχαν ξεκινήσει από ένα διαδικτυακό ραντεβού.

Σε φρικαλέα δραματικό τέλος φαίνεται ότι φτάνει η αναζήτηση μίας 40χρονης που αγνοείτο από το Σάββατο στο Σιάτλ, ξεκινώντας πλέον μία ιστορία που έχει σοκάρει την πόλη: Βρέθηκαν τρία ανθρώπινα μέλη σε κάδο ανακύκλωσης που, κατά την αστυνομία, προέρχονται από την τεμαχισμένη σορό της γυναίκας.

Η αστυνομία ανακοίνωσε την Τρίτη πως τα μέλη -μεταξύ τους και ένα πόδι- έχουν «προκαταρκτικά αναγνωριστεί» ως προερχόμενα από τη σορό της αγνοούμενης, της Ίνγκριντ Λάιν.

Η Λάιν, νοσοκόμα και μητέρα τριών παιδιών, είχε συναντηθεί το απόγευμα της Παρασκευής με φίλους της. Τους είχε πει ότι στη συνέχεια θα έβγαινε με κάποιον που είχε γνωρίσει στο Διαδίκτυο.

Η αστυνομία ανέφερε ότι έχει ήδη συλληφθεί ως ύποπτος για ανθρωποκτονία ένας 37χρονος και δεν πιστεύει ότι εμπλέκεται τρίτος στην υπόθεση.

Τα μέλη ήταν μέσα σε πλαστικές σακούλες και βρέθηκαν στον κάδο ανακύκλωσης το Σάββατο. Ο κάδος είχε προηγουμένως αδειάσει την Παρασκευή.

Στη συνέχεια ερευνήθηκαν και άλλοι κάδοι στη γύρω περιοχή, αλλά δεν εντοπίστηκε τίποτε αξιοσημείωτο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024