Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σαρλίζ Θερόν, Λεονάρντο ΝτιΚάπριο οι νικητές των MTV Movie Awards

Σαρλίζ Θερόν, Λεονάρντο ΝτιΚάπριο οι νικητές των MTV Movie Awards

...

Τα κινηματογραφικά βραβεία που έρχονται να καλύψουν ένα κενό βραβεύοντας τους καλύτερους και τις καλύτερες του εμπορικού σινεμά απονεμήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου.

Τα κινηματογραφικά βραβεία του MTV επέλεξαν ως ταινία της χρονιάς το «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνά», ενώ βράβευσαν για τις ερμηνείες τους την Σαρλίζ Θερόν (για το Mad Max: Ο Δρόμος της Οργής) και τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο (για την Επιστροφή).

Η Σαρλίζ Θερόν ήταν εκείνη που τράβηξε τα βλέμματα, ενώ στη διάρκεια της βραδιάς προβλήθηκε αποκλειστικό κλιπ από την ταινία «Suicide Squad» με ήρωες τους υπέρ-κακούς των κόμικ και πρωταγωνιστές τους Τζάρεντ Λέτο, Μάρκο Ρόμπι και Κάρα Ντελαβίν.

Την τελετή απονομής (που στις ΗΠΑ θα προβληθεί την Κυριακή) παρουσίασαν οι Ντουέιν Τζόνσον και Κέβιν Χαρτ.

Καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη αναδείχθηκε η Ντέιζι Ρίντλεϊ του Star Wars, κερδίζοντας το βραβείο για το οποίο ήταν υποψήφια και η Μπρι Λάρσον.

Ο Ράιαν Ρέινολντς κέρδισε βραβείο καλύτερης κωμικής ερμηνείας για το Deadpool, ενώ ο Κρις Πρατ καλύτερης ερμηνείας σε ταινία δράσης για το Jurassic World.

Καλύτερη ηρωίδα αναδείχθηκε η Κάτνις Έβερντιν της Τζένιφερ Λόρενς και καλύτερος κακός ο Κάιλο Ρεν του Άνταμ Ντράιβερ (Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνά).

Καλύτερη μάχη ήταν εκείνη ανάμεσα στον Deadpool και τον Ajax στην ταινία Deadpool (αφήνοντας πίσω τη μάχη που έδωσε ο Ντι Κάπριο με την αρκούδα).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024