Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Nτόναλντ Τραμπ ψηφίζει ο «δήμαρχος της Αμερικής» Ρ.Τζουλιάνι

Nτόναλντ Τραμπ ψηφίζει ο «δήμαρχος της Αμερικής» Ρ.Τζουλιάνι

Την υποστήριξή του στον Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης Ρούντολφ Τζουλιάνι, ο άνθρωπος που λόγω των χειρισμών του την 11η Σεπτεμβρίου, αποκαλείται και «δήμαρχος της Αμερικής». Ο Τζουλιάνι εξέφρασε μάλιστα την εκτίμηση ότι αν ο Τραμπ επικρατήσει στις προκριματικές της Ν.Υόρκης, τότε θα είναι πολύ κοντά στο χρίσμα.

Την υποστήριξή του στον Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης Ρούντολφ Τζουλιάνι, ο άνθρωπος που λόγω των χειρισμών του την 11η Σεπτεμβρίου, αποκαλείται και «δήμαρχος της Αμερικής».

Ο Τζουλιάνι εξέφρασε μάλιστα την εκτίμηση ότι αν ο Τραμπ επικρατήσει στις προκριματικές της Ν.Υόρκης, τότε θα είναι πολύ κοντά στο χρίσμα.

«Αν καταφέρει να πάρει 70-80 εκλέκτορες (από τους 97), τότε θα είναι πολύ κοντά» ανέφερε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην New York Post. Υπενθυμίζεται ότι ο «μαγικός» αριθμός εκλεκτόρων για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος είναι 1.237.

Η Νέα Υόρκη δεν είναι μια τυχαία πολιτεία και παρά το γεγονός ότι παραδοσιακά ψηφίζει το Δημοκρατικό Κόμμα (θα είναι ενδιαφέρουσα και η μονομαχία της Κλίντον με τον Σάντερς), θεωρείται από πολλούς κλειδί για την εξέλιξη των πραγμάτων στις τάξεις των Ρεπουμπλικάνων, που δεν ενθουσιάζονται ιδιαίτερα με την πορεία του Τραμπ προς το χρίσμα.

«Εγώ τον στηρίξω και θα τον ψηφίσω» δήλωσε ο Ρούντολφ Τζουλιάνι, δήμαρχος της Νέας Υόρκης μεταξύ 1994 και 2001.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τραμπ ηττήθηκε στο Ουισκόνσιν από τον βασικότερο αντίπαλό του Τεντ Κρουζ, ο οποίος φαίνεται να έκλεισε λίγο την ψαλίδα σε επίπεδο εκλεκτόρων: ο Τραμπ έχει 740 και ο Κρουζ 514 (ο Κάσιτς είναι στους 143).

Ο Κρουζ εξέφρασε την ελπίδα ότι η νίκη στο Ουισκόνσιν θα γίνει «σημείο καμπής», καθώς περιορίζει το περιθώριο για λάθη στον προπορευόμενο Τραμπ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024