Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αφαίρεση 12 βαθμών από την Παναχαϊκή

Αφαίρεση 12 βαθμών από την Παναχαϊκή

Σε... περιπέτειες που φτάνουν ακόμη και στον υποβιβασμό μπήκε πλέον η Παναχαϊκή. Ο αθλητικός δικαστής της Football League τιμώρησε τους Πατρινούς με αφαίρεση 12 βαθμών, επειδή αγωνίσθηκαν στο πρωτάθλημα χωρίς πιστοποιητικό συμμετοχής, κάτι που εάν εφαρμοσθεί, σημαίνει ότι οι «ροσονέρι» θα περιορισθούν στους 8 βαθμούς (σ.σ. αυτήν την στιγμή έχουν 20 βαθμούς) και ο υποβιβασμός τους θα πρέπει να θεωρείται δεδομένος.

Σε… περιπέτειες που φτάνουν ακόμη και στον υποβιβασμό μπήκε πλέον η Παναχαϊκή. Ο αθλητικός δικαστής της Football League τιμώρησε τους Πατρινούς με αφαίρεση 12 βαθμών, επειδή αγωνίσθηκαν στο πρωτάθλημα χωρίς πιστοποιητικό συμμετοχής, κάτι που εάν εφαρμοσθεί, σημαίνει ότι οι «ροσονέρι» θα περιορισθούν στους 8 βαθμούς (σ.σ. αυτήν την στιγμή έχουν 20 βαθμούς) και ο υποβιβασμός τους θα πρέπει να θεωρείται δεδομένος.

Σημειώνεται, ότι η εν λόγω ποινή είναι εφέσιμη και πως στο αμέσως προσεχές διάστημα, η ΠΑΕ Παναχαϊκή αναμένεται να προχωρήσει στις σχετικές ενέργειες, απευθυνόμενη στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ.

Σύμφωνα με τον αθλητικό δικαστή, η Παναχαϊκή αγωνίσθηκε χωρίς άδεια από το τέλος Ιανουαρίου και συγκεκριμένα στις αναμετρήσεις με Καλλιθέα, Κέρκυρα, Αναγέννηση Καρδίτσας, Τρίκαλα, Πανελευσινιακό, Πανσερραϊκό και Ζάκυνθο. Μάλιστα, η ποινή αφαίρεσης των 12 βαθμών προέκυψε κατά συγχώνευση, αφού τυπικά θα έπρεπε να τιμωρηθεί με -21 βαθμούς (σ.σ. τρεις για κάθε έναν από τους επτά προαναφερόμενους αγώνες).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024