Ήττα και αποκλεισμός για τους Κοτσιλιάνο και Ζουπάνη
Αν και ξεκίνησαν τον αγώνα κατακτώντας το πρώτο σετ, οι Γιώργος Κοτσιλιάνος και Νίκος Ζουπάνης ηττήθηκαν στη συνέχεια με 1-2 (21-16, 17-21, 10-15) από τους Αυστριακούς Βίντερ/Πετούτσνιχ και αποκλείστηκαν από το κυρίως ταμπλό του τουρνουά OPEN στην Ντόχα του Κατάρ.
Αν και ξεκίνησαν τον αγώνα κατακτώντας το πρώτο σετ, οι Γιώργος Κοτσιλιάνος και Νίκος Ζουπάνης ηττήθηκαν στη συνέχεια με 1-2 (21-16, 17-21, 10-15) από τους Αυστριακούς Βίντερ/Πετούτσνιχ και αποκλείστηκαν από το κυρίως ταμπλό του τουρνουά OPEN στην Ντόχα του Κατάρ.
Η Εθνική ομάδα πήρε εύκολα το πρώτο σετ, αλλά στο δεύτερο οι Αυστριακοί απόκτησαν προβάδισμα δύο πόντων το οποίο κράτησαν και διεύρυναν στο φινάλε για να ξεκινήσουν καλύτερα στο τάι μπρέικ όπου προηγήθηκαν με 6-10. Οι Έλληνες μείωσαν σε 8-11, αλλά το 9-12 έγινε 9-14 κι εκεί όλα τελείωσαν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κουτλουάι: «Δεν κατάλαβα γιατί ο Όσμαν πήγε στον ΠΑΟΚ» (vid)
- Φοβερά λόγια του Φεράν Τόρες: «Το γκολ το έβαλαν 47 εκατομμύρια Ισπανοί όχι εγώ»
- Ισπανία – Αργεντινή: Δίκαιο και άδικο…
- H απονομή στην Ισπανία – Δεν έφευγε από το πλάνο ο Τραμπ μέχρι να σηκώσει ο Ρόδρι την κούπα (vids)
- Μία εικόνα, χίλιες λέξεις: Τα δάκρυα του Μέσι μετά τον χαμένο τελικό της Αργεντινής [βίντεο]
- Η παράδοση του… στέμματος: Αγκαλιά Μέσι – Γιαμάλ μετά τον τελικό (vid, pics)
- «Σάρωσε» η Ισπανία: MVP ο Ρόδρι, καλύτερος τερματοφύλακας ο Σιμόν, κορυφαίος νέος ο Κουμπαρσί (vids)
- Τα εντυπωσιακά ρεκόρ της Ισπανίας και του Ντε λα Φουέντε!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442