Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ σε Αθήνα και Πειραιά κόντρα στο Ασφαλιστικό

Συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ σε Αθήνα και Πειραιά κόντρα στο Ασφαλιστικό

Κατά του ασφαλιστικού νομοσχεδίου διαδηλώνει το απόγευμα το ΠΑΜΕ σε Αθήνα και Πειραιά και σε πολλές ακόμη πόλεις σε όλη τη χώρα. «Απαιτώντας μαζικά και καθολικά να μην έρθει το νομοσχέδιο στη Βουλή» τα μέλη του ΠΑΜΕ θα συγκεντρωθούν στις 7 το απόγευμα στην Ομόνοια. Το «παρών» θα δώσει και ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.,

Κατά του ασφαλιστικού νομοσχεδίου διαδηλώνει το απόγευμα το ΠΑΜΕ σε Αθήνα και Πειραιά και σε πολλές ακόμη πόλεις σε όλη τη χώρα.

«Απαιτώντας μαζικά και καθολικά να μην έρθει το νομοσχέδιο στη Βουλή» τα μέλη του ΠΑΜΕ θα συγκεντρωθούν στις 7 το απόγευμα στην Ομόνοια. Το «παρών» θα δώσει και ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.,

Συγκεντρώσεις θα γίνουν, επίσης, στον Πειραιά στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Καραϊσκάκη, την ίδια ώρα στην Ελευσίνα στην πλατεία Ηρώων και στις 6:30 το απόγευμα στο Λαύριο στο άγαλμα των Μεταλλωρύχων.

«Πλέον γνωρίζουμε όλοι καλά τι σημαίνει η δήθεν σκληρή διαπραγμάτευση της κυβέρνησης και το αποτέλεσμά της. Ξέρουμε από την ίδια μας την πείρα ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ήρθε να αποτελειώσει τη βρώμικη δουλειά που δεν πρόλαβαν οι προηγούμενοι. Δυναμώνουμε τον αγώνα παντού! Σε κάθε χώρο δουλειάς και κλάδο, σε κάθε πόλη και χωριό, στα χωράφια, στις γειτονιές» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024