Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γκαλ Γκαντότ: Χρειαζόμαστε περισσότερες γυναίκες υπερήρωες

Γκαλ Γκαντότ: Χρειαζόμαστε περισσότερες γυναίκες υπερήρωες

...

Μαντώ Σιώμου

«Η Wonder Woman, καλεί ενισχύσεις… γένους θηλυκού». Η ισραηλινή ηθοποιός Γκαλ Γκαντότ, που ερμηνεύει το ρόλο της ατρόμητης Αμαζόνας πολεμίστριας, στην ταινία Batman v Superman: Η αυγή της δικαιοσύνης, αποκτά δική της ταινία, και δηλώνει μέσω ενός διαλόγου στο Twitter, ότι ο κόσμος χρειάζεται περισσότερους δυναμικούς γυναικείους χαρακτήρες, όπως της Wonder Woman.

Η Γκαλ Γκαντότ ως υπερήρωας, πιστεύει ότι είναι θαυμάσιο, να αποτελεί πρότυπο για τα κορίτσια, σε όλο τον κόσμο και σαν μητέρα θεωρεί ότι είναι πολύ σημαντικό να επανέρχεται στην ζωή η wonder woman, καθώς χρειάζονται περισσότερες ισχυρές γυναίκες (υπερήρωες).

Η ηθοποιός αγαπά όσα υποστηρίζει η Αμαζόνα πολεμίστρια, δηλαδή, συμπόνια, αγάπη, αλήθεια, δικαιοσύνη και ισότητα. «Έχει όλο το πακέτο». Επίσης, προσθέτει ότι, παρ’όλη την τεράστια δύναμη της, είναι γυναίκα και είναι ευαίσθητη, βέβαια οι διάφορες πτυχές της θα εξερευνηθούν περαιτέρω στην ταινία της, που θα προβληθεί τον επόμενο Ιούνιο.

Η Γκαντότ μίλησε και για την εικόνα και το στυλ της, τονίζοντας τη σημασία της δέουσας επιμέλειας: «Για μένα είναι σουπερ σουπερ σουπερ, σημαντικό να έρθω προετοιμασμένη για να εργαστώ. Μπορεί να δείχνω σκληρή αλλά είμαι σπασικλάκι.»

Η βασίλισσα των Αμαζόνων, δημιουργήθηκε κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, το 1941, από την All-American Publications (πρόγονο της DC), από τον ψυχολόγο Γουίλιαμ Μουλτον Μάρστον, «σαν ένα φεμινιστικό πρότυπο του οποίου η αποστολή ήταν να φέρει τα ιδανικά της αγάπης, της ειρήνης και της σεξουαλικής ισότητας σε έναν κόσμο διαλυμένο από το μίσος των αντρών». Στις πρώτες ιστορίες πολεμούσε τις δυνάμεις του Άξονα. Οι δυνάμεις της περιλαμβάνουν υπερ-άνθρωπη δύναμη, την ικανότητα να πετάει, φοβερή ταχύτητα, αντοχή και ευελιξία. Είναι ανίκητη στη μάχη σώμα με σώμα και στην πολεμική τακτική. Η πονηριά της είναι χαρακτηριστική, όπως και η άριστη επικοινωνία της με τα ζώα. Χρησιμοποιεί σαν όπλο το «Λάσο της αλήθειας», που υποχρεώνει όσους πιάνει να πουν την αλήθεια, και φοράει ένα ζευγάρι από άφθαρτα βραχιόλια και μια τιάρα που χρησιμεύει σαν όπλο. Πρωτοεμφανίστηκε στο όγδοο τεύχος, του κόμικ All Star Comics τον Ιανουάριο του 1942.

Σύμφωνα με το Entertainment Weekly, η ταινία Wonder Woman τοποθετείτε στη μυθική πρωτεύουσα της χώρας των Αμαζόνων, Θεμίσκυρα. Στο πλευρό της πριγκίπισσας Νταϊάνα, βρίσκεται η μητέρα της, η ΒασίλισσαΙππολύτη (Κόνι Νίλσεν) και οι δυο πολεμίστριες θείες της, η αρχηγός Αντιόπη (Ρόμπιν Ράιτ) και η υπαρχηγός της Αντιόπης, Μελανίππη (Λίσα Λόβεν Κόνγκσλι). Οι τρεις αμαζόνες είναι υπεύθυνες για την ανατροφή και την εκπαίδευση της Νταϊάνα, παρόλο που δεν συμφωνούν πάντα…

Η σκηνοθέτης Πάτι Τζένκινς, δήλωσε πως η αγάπη των τριών αμαζόνων για την Νταϊάνα εκδηλώνεται με διαφορετικό τρόπο από την καθεμιά τους.

Η μεταμόρφωση μιας νεαρής πριγκίπισσας… στην μεγαλύτερη γυναίκα πολεμίστρια όλων των εποχών, θα προβληθεί στις 23 Ιουνίου του 2017.

entertainment.in.gr

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024